[]

İstanbullular eviniz ile işiniz arası mesafeyi ve nasıl gidip geldiğinizi

Merak ediyorum doğrusu. Bugün Anadolu yakasından Avrupa yakasının sonlarına doğru iş saatinde toplu taşıma ile geldim, yahu insanlar resmen eziyet çekiyor.

Metrobüste millet birbirini eziyor, binecek yer yok
Otobüs trafiğin içinde gidemiyor, ayaktaysan metrobüsten daha beter
Servis olsa yine trafik
Özel aracın varsa keza öyle

Saatlerinizi harcıyor musunuz yolda yahu? Ne olacak bu iş böyle?

 
servis giderken 7 dk
dönerken 30 dk

  • basond  (27.05.15 22:44:24) 
Servisle gidiyorum. Yazin 80-90 dakika, kisin iki saat kadar tek yon. Dolayisiyla gunde 3-4 saat kadar trafikteyim. (Simdi degilim, ama birkac aya donecegim geri) Yolda uyuyorum, kitap dinliyorum, muzik dinliyorum. Birkac yila tasindigim yeri degistirmeyi planliyorum ama pek de secenek yok elimde.


  • aychovsky  (27.05.15 22:45:57 ~ 22:46:30) 
Bir dönem adı geçen şehirde okuma gafletine düştüm. Bazen 3 araçla bazen 4 araçla kampüse ulaşabiliyordum, 1,5-2 saat sürüyordu. Bu sayılır mı?


  • grgn  (27.05.15 22:51:29) 
her gün git gel toplamda 110 km civarı yol gidiyorum avcılar maltepe arası. her gün en az 4 saatim yolda geçiyor. :'(

sabah servisle gidiyorum. akşam ise uzunçayıra kadar servisle gelip sonra metrobüsle devam ediyorum. dinç kalabildiğim tek gün yok. cücük kadar memur maaşıyla taşınma şansım da yok. böyle garip bi halde devam ediyorum. önceleri köprüden geçerken etrafı gözetlemek için gözlerimi dört açardım ama daha 5 aylık çalışanken bu sevdadan vazgeçtim.

biri beni silksin !!

:/
  • kuul  (27.05.15 22:56:13 ~ 22:58:37) 
metroyla iki durak gidiyorum. hava guzelse yuruyorum. gerek is gerek ev acisindan yenikapi-haciosman metro guzergahindan ayrilmayi dusunmuyorum.


  • nxtrls  (28.05.15 10:57:34 ~ 10:58:58) 
m-o-t-o-s-i-k-l-e-t

ev de is de pek otobus gecmeyen yerlerde. toplu tasima kullansam 15dk yuru (yokuslu)+otobus 3-5 durak sonra in+15dk daha yuru. aksam bi daha aynisi ya da hepten yurusem 1 saatte evdeyim zaten.

ama motosikletle 10dk gidis aksam 15dk donus :)
  • jimicik  (28.05.15 11:26:28) 
yaklaşık 10 km. servisle sabahları 20-25 dakika, akşamları 45 dakika civarı.


  • inheritance  (28.05.15 11:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.