[]

yaptığınız seksi arkadaşlarınıza anlatıyor musunuz ?

sözlükte vardı böyle başlıklar ama bulamadım şimdi.bulursanız ekleyebilirsiniz.

özellikle sevgilisi ve ya fuckbuddy si olanlara soruyorum .evlilerin kolay kolay arkadaşı dahi olsa yakınlarına anlatacağınız zannetmiyorum.

sizce bu yaşadıklarını anlatma durumu kadını ve ya erkeğin kalitesiz olduğunu mu gösterir?

gözden mi düşer?aşşağılık bir durum mudur?her iki cinsiyet için de soruyorum.

 
bence kadının veya erkeğin kalitesiz olduğunu gösterir, bazı şeyler özel kalmalı.


  • ac milan vs liverpool  (23.05.15 20:47:01) 
anlatmadım anlatmam neden arkadaşıma yaptığım seksi ya da özelliklerini anlatayım, seks işçisiyle yapsam dahi anlatmam kaldı ki sevgilim. Bunun üstünden mi hava atıcam millete? Anca cinsel sağlık ya da hastalık durumlarını anlatabilirim ama onu da genelde işin umanlarına aktarmayı tercih ederim. Kadınlar da yapabiliyor bunu bazen ama amaç her iki cins için de bu durumun üstünden hava atmaksa evet kalitesizdir.


  • limoncello  (23.05.15 20:48:14) 
hayır anlatmıyorum. fakat hemen herkes -özellikle de kadınlar- anlatıyor. ha kadınlar anlatınca "duygusal bir tecrübenin paylaşımı" erkeler paylaşınca "karaktersizlik" olarak yediriyorlar, biz de erkek olarak yiyiyoruz bunu o başka.


  • nawar  (23.05.15 20:51:14) 
gavat olmadığımdan mütevellit anlatmıyorum.


  • lancelot du lac  (23.05.15 20:53:02) 
delikanlı adam sevdiğini ve dövdüğünü anlatmaz diye öğrettiler bize. seks de sevmenin bi çeşidi olarak değerlendirilebilir.


  • icim urperiyor  (23.05.15 21:02:26) 
cogunlukla kadinlar anlatiyor, hatta buyuklugu, saga ya da sola cekiyor olmasi, performansi vs. ve acayip dalga geciyorlar adama asik dahi olsalar. erkekler anlatmaz ama, cunku kadin da erkek de cinsel iliskide erkekten performans bekliyor ve erkegin performansi yargilaniyor. ondan kadinlar dalga gecmekte beis gormezken erkekler "namusumdur, soylemem" lafi altinda bir nevi kendi performanslarina olan guvensizligi sakliyorlar. kendine cok guvenen bazi adamlar daha cok detaya giriyor gerci, porno dergi gibi anlatiyorlar abartarak.

her iki tarafi dinlemek de insani aseksuel yapiyor yemin ederim, cinsellikten sogudum.

duzeltme: imla
duzeltme2: ayni yerde ayni imla
  • kurbanlik koyun  (23.05.15 21:03:37 ~ 22:50:21) 
gözden mi düşer? evet
aşşağılık bir durum mudur? evet.
kişiler, karşılıklı rıza söz konusuysa, istedikleri fantezileri yaşayabilirler elbette.
bu mahrem alana saygı duymak zorundayız; ancak tutup da bunları başkalarına anlatmak, hiç hoş bir durum değil.
bu tür şeyleri ballandıra, ballandıra anlatanlarla samimiyetten kaçınırım.
  • pangea  (23.05.15 21:42:04) 
  • floydian  (23.05.15 22:48:37) 
anlatmıyorum, anlatana da mani olmuyorum ama.. çünküüüü:
eksisozluk.com

  • kargn  (23.05.15 22:50:24) 
isteyen istediğine anlatır çünkü burası özgür bir ülke.


  • dafaiss  (23.05.15 22:52:36) 
Niye anlatalım abi öyle şey mi olur çok çirkin.
Erkeğim anlatan erkek ölmeli bence.
Kadınlar anlatıyor sanırım öyle dedi her konuştuğum.
  • Giovanni Pipitto  (23.05.15 23:26:24) 
Vidyo kaydı varsa veririm ama anlatmam.


  • Cursed Chico  (24.05.15 00:18:01) 
sevgililerimi net bir şekilde anlatmam.
özel bir değeri olmayan kişilerle (ha keza kendileri için de öyle olduğum) yaptıklarımı da anlatmam. sadece gün olur bahsi geçerse (2.tip kişilerle yaşadıklarımdan) başıma şöyle bir olay gelmişti gibisinden söylerim.

  • rakicandir  (24.05.15 00:22:54) 
en yakin arkadasim 3 ay sonra ailem 6 ay sonra sevgilim oldugunu ögrendi.

erkegim.

bana cok fazla detay anlatan (cok fazla!) istemedigimi belirtsem de konuyu oraya getirenler oluyor. bir cesit zafer gibi. kiz olan arkadaslarimdan da (erkek olmama ragmen) detay dinledigim oldu. en kötüsü de bu yüzsüzlükleri yetmiyor gibi sorulmadikca anlatmaya devam edip, yok abi biz anlattik o kadar sira sende sen anlat diyenler. bir de banyoda catir cutur diye anlatip sende yok diye rahatsiz oluyon galiba keke diyenler. hepsini birer birer cikartiyorsun sirayla hayatindan.

ikisi de asagiliktir, deger veren kisi özelini özel tutar. kiyaslamaz, paylasmaz, esprili sekilde ortam muhabbeti yapmaz. kalitesizliktir. anlatani da sevmem.
  • wiillii  (24.05.15 00:28:40) 
"iyi değildi", "idare ederdi" ve gözleri devirerek "çok iyiydi" haricinde anlatmışlığım yok kimseye.


  • devilred  (24.05.15 00:31:54) 
bunu anlatan insan değer vermiyordur.

özel hayat özeldir. gerekirse sevişmediğinizi bile düşünsünler.
  • tchuck  (24.05.15 00:33:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.