[]

sakal ve çirkin erkek

kadınlar için makyaj neyse erkekler için de sakal o gibi geliyor. Erkeğin çirkinliğini kapatıyor. Artık hemen hemen bütün erkeklerde görüyorum ışidçi gibi sakal bırakıyorlar. Kadın bacılarım ne düşünüyorsunuz?
Sinek kaydı güzel yüzlü erkek mi ama çocuk suratlı değil yoksa kirli sakalı biraz aşmış sakallı erkek mi?
Eski filmlere bakıyorum bi Tarık Akan, Ediz Hun , İzzet Günay Cüneyt Arkın falan sakalsız Yunan erkeği gibi adamlar bahsettiğim sinek kaydı bunlar. Nerde bu adamlar abicim?

Not: irkekim, sakal nadir bırakırım.

 
Çirkin olmayıp da sakal bırakan tanıdığım kişiler de var :3

Kişinin yüzüne göre değişiyor ama ışıdçi gibi omzuna kadar uzatacaksa o biraz sıkıntı.

Onun dışında güzel erkeğe her şey yakışır zaten, fakat ''sırf sakalı var'' diye de kimse çekici gelmez gözüme, esas alt yapı önemli sakal aksesuar bence.
  • neferkitty  (23.05.15 17:14:54 ~ 17:16:23) 
@neferkitty sakal olunca seksapalite ya da çekicilik artıyor mu kadının gözünde?


  • limoncello  (23.05.15 17:23:23) 
yüzün asimetrisini kapatıp artı bir iki puan daha eklediği gerçek :)

olsa da bıraksak keşke :)
  • canercuxy  (23.05.15 17:25:16) 
limoncello; sakal yan unsur. Adamın gideri varsa sakal onu birkaç birim daha yükseltiyor; orta seviye bir şeyse ve uzatırken bokunu çıkarmamışsa yüzüne bakılır hale getiriyor; çirkin bir şeyse iyice maymuna çeviriyor. Bu adamın doğal halinin nasıl olduğuyla alakalı bir durum. Kimse "Ovv bu adamın sakalı çok güzel hemen onunla sevişeyim" demiyor. Adam halihazırda zaten yakışıklıysa bu biraz cilası oluyor o kadar.

Kadın değilim, son 4 senemi uzun sakalla geçirdim.
  • angelus  (23.05.15 17:29:06) 
tr.pinterest.com


uzun sakal bırakmak bir akım haline geldi aslında son birkaç senedir.hipsterlik falan. linkte görüldüğü gibi sadece çirkinler bırakmıyor sakalı.
  • aksimetre  (23.05.15 17:45:14 ~ 17:46:12) 
Katildigimi soyleyemem. Sakal ile makyaj ayni kulvarlarda degiller.

Kendimden ornek vereyim, ben normalde orangutana benziyorum mesela. Ama sakal biraktim bir suredir, yine orangutana benziyorum. Yani sakalsizken de bir halta benzemiyordum, o bicim sakal biraktim yine bir halta benzemiyorum. Ama ben seviyorum böyle.

Bazisi da var ki sakal birakinca iyice cirkinlesiyor. Sakalinin duzgun cikmasi lazim, yuzcseklinin de dogru durus olmasi lazim ki sakal yakissin. Mesela trivago reklamindaki adama yakismis sakal, ama adam zaten yakisikli.
  • stavro  (23.05.15 18:01:50 ~ 18:06:15) 
stavro +1 aynı ben :d


  • masa penisi  (23.05.15 18:03:50) 
20 yillik erkegim sakalin bu ise yaradigini yeni ogrendim.

sakal birakiyorum.
cunku o jiletin haftada 3 -4 kere yuzune degdigi zaman verdigi rahatsizliga katlanamiyorum.

bu cogu erkek icin de boyle. sadece eskiden sakal birakan pek olmazdi. simdi moda diye de birakan var. biz aralarinda kamufle oluyoruz.
  • kutsalbok  (23.05.15 18:09:20) 
makyajla sakal çok farklı. küçük suratlı minyon tipli erkeklerde sakal kesinlikle yakışmıyor. sakal daha çok büyük suratlı ve daha kaba hatları olan erkeklere gidiyor. her sakal bırakan erkeği kızların beğendiğini zannetmeyin.


  • gates  (23.05.15 18:39:41) 
sakal biraz da sert bi imaj katar erkeğe ve sert erkeklerden hoşlanan kadınlar epey fazla diye düşünüyorum. tabi herkese yakıştığı söylenemez..
eski sevgilim bende severdi mesela.
artık bırakamıyoruz tabi. kamu çalışanları da bırakabilse güzel olurdu.

ben sakalları kestiğimde şöyle hissediyorum mesela;
i.imgur.com
  • Improbable  (23.05.15 18:42:42) 
ben asur kralları gibi görünmek istiyorum ama sakalım seyrek, cengiz han gibi görünüyorum amüniyum.


  • kargn  (23.05.15 19:10:30) 
Ayrica @ kutsalbok +1
Jilete veda ettikten sonra dunya varmis dedim. Yasimi buyuk gosteriyor ama rahatim.

  • stavro  (23.05.15 19:15:18) 
Sakal olmadığında bebeksi sıfatım 13 yaşına geri dönüyor. Migros hala sigara alırken kimlik istiyor mesela. Benim için sakal bırakma sebebi bu, yoksa azami ihtimam gösteriyorsun bakıyorsun falan.
Bakımlı sakal da önemli.

  • banabirmasalanlatbaba  (23.05.15 19:23:35) 
sakal bıyık candır, gerisi heyecandır.


  • devilred  (23.05.15 22:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.