[]

Superonline, TTnet'in iptal bedelini ödüyor mu?

Merhaba. TTnet'i bırakıp Superonline fiber optik kullanmayı düşünüyorum. Superonline'ı aradığımda, ttnetin iptal bedelini ödeyeceklerini söylediler. İkisi de çakal firma. GG olmasın sonra? Daha önce iptal eden var mı?
Forumlarda en son böyle bir şey 2013 yılında yazılmış.



 
bana gecen sene geldiler iptal ettirin biz oderiz diye 380 lira mi neydi odediler. Odediler dedigim faturamdan dustuler iste.


  • floydian  (23.05.15 11:58:40) 
evet, var öyle bir kampanya. hangi kampanyada olduğunu hatırlamıyorum ancak onlardan bir tanesinde bu var. tttnet'in çıkaracağı faturanın belli bir miktarını ödemiş oluyorlar. hatta şllem şöyle oluyor. ttnet fatura çıkarınca paşa paşa gidip ödüyorsun. ardından ödediğine dair makbuzları superonline'a iletiyorsun ve ödediğince miktar bedelince bir kaç ay boyunca ödeme yapmıyorsun.

ancak şüphenizde haklısınız. çalışan hatası ile ödenmeyen kampanyaya geçip de borca girilen durumlar bile oluyor. çakal firmalar. sonra uğraş dur. telefonda konuşacaksınız bir kaç defa, farklı kişilere teyit ettirin durumu. bayilere de çok aldanmayın. "bayi şöyle söyledi" gibi bir argüman haklı da olsanız haksız da, kabul görmez.
  • dahinnotha  (23.05.15 12:17:02) 
birkaç yıl önce fiber için benim baya bi bedelimi geri ödemişlerdi. birkaç ay önce müşteri hizmetlerine kampanyayı sordum devam ediyor dediler ama kota varmış. mesela normal adsl için 120 liraymış. fiber'i sormamıştım.
Bu arada parayı geri alamayan arkadaşım da var. bence işlemden önce gidip bir çalışanla tanışmak gerek. zira gerektiğinde birinin yakasına yapışabilince işler daha iyi yürüyor.

  • naif hayvan  (23.05.15 12:36:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.