[]

Çörek otu

ya ben bu çörek otuna kıl oluyorum, niye her şeyin üstüne koyuluyor? biraz baktım sağlığa faydalıymış, ama ben bu sebeple ve bilinçle bu kadar çok kullanıldığını zannetmiyorum. birisine sordum demin "görüntüsü güzel oluyor" dedi -_- şimdi bunun doğru düzgün bir tadı, kokusu da yok bence.

siz çörek otunu seviyor musunuz? sevme nedeniniz nedir? tadını mı seviyorsunuz?

yani ben hiçbirini sevmiyorum zira. sert bi de dişimin arasına takılıp duruyor uyuz oluyorum iyice.

 
seviyorum. mantar ve tavukla da çok yakıştırıyorum, yemek yaparken kullanıyorum da. son derece karakteristik bir tadı var bence, tuz kullanmadan onu kullanıyorum hatta bazen.


  • kahin ahtapot paul  (23.05.15 04:48:13) 
Seviyorum. Bir çok faydası malum .tadı da öyle kaşık dolusu yenmese de güzel bence ( taneler halinde).  


  • 1adam  (23.05.15 04:51:59) 
Ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum seninle aynı fikre sahibim ama çok yararlıymış, öksürüğe, zayıflamaya birebirmiş bi de görüntüsü güzelmiş. Hep üstlerini ayıklayıp öyle yiyorum el mahkum, susam gibi bir şey varken neden çörek otu yani bence de çok saçma.


  • ekaterina  (23.05.15 06:26:28) 
Beyaz peynirle güzel oluyor, bazen ayrana falan da koyuyorum.


  • hair freak  (23.05.15 09:03:55) 
Çörek otu, genelde üzerine yumurta sarısı sürülen poğaça, açma vb.. şeylerde kullanılır..

Niye?

Yumurta sarısının mide bulandırıcı kokusunu bastırsın diye.. mantıklı ;)
  • kill_them_all  (23.05.15 10:19:51) 
Çok severim ben de ama abartmadan kullanmak lazim


  • orient blue  (23.05.15 11:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.