[]

Anonim olarak kullanabileceğim sağlam email servisi ?

Şimdi bu hotmail, gmail falan telefon-sms onayına falan geçmişler.
böyle birşey istemeyen, yarın birgün kapanmayacak bir servis var mı?



 
En sağlamı bu olacak sanırım. Fakat biraz bekletiyorlar.

protonmail.ch
  • angelus  (19.05.15 16:59:23) 
  • ertalpius  (19.05.15 17:32:09 ~ 17:32:28) 
yahu bunlar neden telefon istemeye başladılar ?


  • titiraprap  (19.05.15 17:48:25) 
anonim olmanı istemiyorlar çünkü.


  • ertalpius  (19.05.15 18:30:55) 
O telefon numarasını çoklu medya hesabı açmasınlar, güvenlik tedbirleri vs nedeniyle istiyorlar sanırım. Misal adam 1000 tane Twitter hesabı açacak (Burada bot twitter hesapları ticaret işleri dönüyor) fakat bunun için mail onayı lazım; adamın 1 tane telefon numarası var bu mail onayları için o numarayı kullanmak zorunda. Gmail 1 telefon numarası için zannediyorum 3 mail hesabı hakkı veriyordu, fazlası olunca bu ticaret işleri kendi üstünden yürümesin diye kabul etmiyor. Telefon onayı olmayınca da adam istediği kadar hesap açabiliyor haliyle. Bunun önüne geçiyorlar. Bir de eskisi gibi mail şifreni unuttuğun zaman başka bir hesaba sıfırlama mail'i göndermek yerine telefonuna onay kodu gönderiyorlar, o işe de yarıyor. Neticede başka bir hesaba sıfırlama mail'i göndermek de riskli. Bunun gibi pek çok nedeni var telefon numarası istemelerinin.


  • angelus  (19.05.15 18:47:47) 
oldu olacak ikametgah da istesinler.


@angelus
bot için captcha var.
çoklu twitter hesabını önlemek twitter a düşer, email servisine değil.
  • titiraprap  (19.05.15 19:53:36) 
Mail.Com eski AOL sanırım.
Bir sürü de opsiyon var. Email.Com iyi bir uzantı bence

  • rhan  (19.05.15 23:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.