[]

Acil Marmaris

herkese iyi bayramlar

Marmaris'ten bildiriyorum. yeni geldik sayilir. bir kismimiz ilk gordugu denize girdi, sacma sapan bir yer bence, yolun dibinde ama girdiler. her neyse nereleri gezelim? marmaris merkezde bir sey var mi?

kabaca gorulmeye deger yerleri yazar misiniz? herkes ogrenci, ben de issizim. bir de aksam gitmelik canli muzik mekani var mi guzel ve uygun?

millet denizden cikmadan bir rota cizsek cok mukemmel olur

 
İçmelerde grand yazıcıya varmadan sahilde cans kafe var, merkezde kale sokaklarına mutlaka girin, dar sokaklardan yukarı çıkın teras kafe var. Manzarası çok güzeldir. Sahilde marinaya doğru yürürken nil kafe var, kaliteli en eski kafelerden biridir. Selamımı söyleyin :) merkezde öyle görünmeye değer çok yer yok. Deniz için araç varsa turunca gidin, içmelere gidin, merkezde girmeyin bence. Araç yoksa da minibüsler falan var. Mekanlar çok değişiyor, çoğu yerde kapıda fiyatlar yazıyor, dikkat edin kazıklanmayın.


  • bigbadabum  (19.05.15 15:20:35) 
tekne turu yapmadan dönmeyin. 2 sene önce pazarlık yaparak kişi başı 12.5 liraya ufak tekne turuna katılmıştık. 10 gibi alıp 5 te bırakmışlardı. Akvaryum, yeşil deniz vs ne var ne yok tek tek dolaştı kumsallarda güzel denizlerde. Bir de öğle yemeği vermişlerdi fiyata dahil. Çok güzel vakit geçirirsiniz.


  • oddyseus  (19.05.15 15:44:21) 
sosyal iliskimin kotu oldugu kimse yok @jungle cok sukur.

tesekkurler babadum ve oddyseus bu arada. bir gune sigdirdigimiz kadar gezecegiz sayenizde^^
  • fallopian  (19.05.15 15:47:38) 
@bingbadabum senin tecrübeler eski mi kalmış biraz acaba? :) can's kapandı geçen sene, ya da bir önceki sene olabilir ama o sırada vardır kafeler. canlı müzik iki hafta öncesine kadar yoktu, şimdiyi bilemicem.

içmelerin denizi çok daha iyidir, turuncu dolmuşlara bineceksiniz, mares, grand yazıcı otel vs o tarafı geçeceksiniz, yokuşların bitiş noktasından inip sol taraftan denize doğru inerseniz bingbadabum'un bahsettiği kafelere ve o tarafın plajına ulaşırsınız.

tekne turuna mutlaka katılın bence de.

canlı müzik için yunus cafe bar, çok uygun değil fiyatları ama kesenize göre de bir seçenek bulursunuz illa ki. cuma-cumartesi-pazar çıkan grup da gayet güzel. gidecekseniz erken gidin genelde rezervasyonlar dolu olur haftasonu. yeri de uzunyalının başında, yanii nasıl anlatayım, merkezden içmeler yönüne doğru gittiğinizde, yol bir noktadan sonra deniz manzarasından çıkar, ordan itibaren bi 200 mt kadar sonra, oscar oteli geçince denize doğru dönün, bulursunuz.
  • physcos physcos  (19.05.15 17:58:31) 
denize merkezde girdiler alelade, arabaliyiz ama icmeler baska sefere artik:)

kaleye ciktik, castle diye bir kafeye girdik, manzarasi guzeldi. yemek yiyoruz, aksam canli muzik icin de bir arkadas yunus'u onerdi, physcos'un dedigi gibi. oraya gidecegiz. yat turunun anladigim kadariyla uzunu makbul. saatimiz uygun degil pek. yarin nobeti olanlar var// herkese cok tesekkurler, gormedigimiz yerleri tamamlamak uzere tekrar gelecegiz:D
  • fallopian  (19.05.15 18:13:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.