[]

evden arıyı çıkarmak

ya az once evde perdenin üstüne bir arı kondu. arı dediğime bakmayın bildiğin abartısız soyluyorum bas parmak buyuklugunde bir serçe kuşu gibi bir şey. uçarken vızz değil bildiğin kanat çırpma sesi duyuyorduk. biz de bulasmadan kapıyı pencereyi acıp evi terkettik cüssesine saygı duyarak. ama akşam girecegiz mecbur.

buna napsak da çıkarsak evden?

tesekkurler

 
Duman uretecek bir cihaz varsa duman sevmez arilar


  • shubulubapshubaptishaluva  (18.05.15 19:00:05 ~ 22.05.15 16:09:25) 
saklama kabı gibi bir şey + mukavva
kabı üstüne kapatıp mukavvayı hayvanı ezmeden altından sokun. balkona çıkıp açın gitsin.

  • lily briscoe  (18.05.15 19:03:49) 
kralice o boku yediniz.koloni kuracak sizin eve.


  • tiarwain  (18.05.15 19:04:17) 
kahve yak dumanını üstüne üstüne savurarak evden gitmesini sağla..


  • kacmayikurtulmaksananyazarinsonsozleri  (18.05.15 19:11:16) 
şimdi üst kata çıkıyorum. kökünü kurutmam lazım.

ya o beni alacak ya da ben onu.

hakkınızı helal edin dostlar.
  • cokponcik  (19.05.15 10:06:17) 
helal olsun.
gazan mübarek olsun yiğit.

tül gibi bir şeyi üstüne atarak da etkisiz hale getirebilirsiniz. leğeni üstüne kapatmaya çalışırken zarar verip kızdırmayın.
  • dahinnotha  (19.05.15 10:36:07) 
öldürdüm onu arkadaşlar. hala oradaymış. üstüme doğru uctu ancak kar maskesiyle hazırlıklı gittiğim için geri adım atmadım önce gazeteyle bir tane yapıştırdım yalpalarken de üstüne önce böcek ilacı boşalttım. bütün izleri de sildim ki intikamcıları gelip bela olmasınlar başıma. klozete atıp üstüne sifonu çektim.

tesekkurler. bir cinayete önayak oldunuz.

acımasızca katlettim kraliçeyi. hiç de pişman değilim.
  • cokponcik  (19.05.15 14:35:13 ~ 14:39:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.