[]

General Mobile 4G - Android One ile ilgili

duyuru ahalisi, android one projesi ülkemize de geliyormuş. 700 liraya google destekli android satacaklarmış. alet de general mobile 4g diye geçiyor.

benim sorum şu:

bu general mobile denen firmanın aletleri çinden marka bastırtıp getirttiğini biliyoruz. peki bu çıkan general mobile 4g aleti aslında hangi üreticinin hangi aleti bilen eden var mı?

 
iyi de 700tl'ye android telefon var ki zaten. android one projesi fakir, internet ve akilli telefonlarin yayginlasamadigi ulkeler icin turkiyeye gelecegini sanmiyorum. android one projesindeki telefonlar 99$'dan satiliyor.


  • crucio  (14.05.15 14:41:57) 
www.android.com

g.tten sallamanın en iyi örneklerinden bir tanesi :/

üretilen yer de google'un denetlediği fabrikalar oluyormuş galiba. hatta texas enst. vs duydum. şu an tam hatırlayamıyorum. yani üretilen yer de iyi, bence sıkıntı çıkmaz.
  • dieselsingle2  (14.05.15 14:50:11) 
www.digitaltrends.com

diğer teknoloji haber sitelerinde de benzer yazılar var. sonuç olarak google işbirliği ve onayı ile diye de yer vermişler

www.android.com

bu pek çinden getirip general mobile yazısını çakma işi değil. yani cihaz illaki çinde yapılıyor ama sanırım klon bir cihazdan çok özel üretim bir cihaz. google'ın standartları doğrultusunda özel ürettirilmiş bir cihaz gibi geldi bana.

benim kafamdaki tek sorun android one'ın güncellemeyi nasıl aldığı. hindistandaki android one'lar nasıl aldı güncellemeleri incelemek lazım.

yani şuna geleceğim, cihaz 5.1.1 ile geliyor ama 5.2'ye geçildiği zaman ota ile ne zaman alacak güncellemeyi? nexus images sayfasında yeri yok android one'ların.

major güncellemeleri 1-2 ay içinde alabilecekse iyi bence.

uzun lafın kısası stock android'den zarar gelmez. akar gider her türlü.
  • jugador  (14.05.15 15:04:18) 
ben açıkçası sanmıyorum o kadar özel üretim vs. olacağını. general mobile o kadar yatırım yapmamıştır bile buna. o güven özveri tecrübe de pek olmayabilir onlarda. google ın onay verdiği diğer android one lar nasıl ki?


  • bad motherfucker  (14.05.15 22:07:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.