[]

bittim ben

Markette bi tartisma yasadik diger calisanlarla, ciktim isten.

Nasi soylicem eve.


 
daha fazla detay verir misin? insanların aileleri ölüyor. yaşağıdın şey dünyanın sonu değil. sakin ol.


  • hasansabbah  (13.05.15 21:19:35) 
canın sağolsun
ailende anlayışla karşılar sıkma canını
elbet yeni bir iş bulursun ucunda ölüm yok ya
  • acckr  (13.05.15 21:22:18) 
Haklisiniz da..

Ben ocak mezun 25 yasinda elktrik elektronik muhendisiyim. İs aradim bulamadim. AskereEgitmeye karar verdim agustotsa gidiyorum Dogayi koruma vakfina girdim bu sure icinde, yuz yuze sokakta insan cevirip satis. Yapamadim. Anketprluge girdim yapamadim. Bime girdim. Gecen hafta basinda. Zor geliyor iste yapamiyorum yani, cok fiziksel cok agir is oluyor. Kucumsemiyorum ben yapamiyorum sadece.

Annem aslinda sorun. Yani ben ona cok bagliyim. Dort dortluk de biri. İstoyor ki ben biseyler yapim, yani evde bos oturmiyim. Ama hep karavan yani ben.


Kizicak ve cok uzulecek simdi. Evde durma diyodu. Caliscaksin kendi ahrcligini cikarcaksin dedi dun aksam.

Ben aslinda yapamiyorum diye cikmak istemedim. Denk geldi yani, sorumlu yardimcisi ile tartistik. Zaten zor geliyo du, bi de agir seyler duyunca oyle oldu.
  • brad pitt  (13.05.15 21:26:13) 
önceki duyurularını hatırlıyorum. cevap da vermiştim hatta. orda paraya ihtiyacım yok demiştin. yani çok sıkıntı yapma. bulamayacağın bi iş de değil bu. ayrıca başlarken de isteksizdin biraz zamansızlıktan ötürü. belki de böylesi daha iyi olacak.

bence senin iyi bi doktora ihtiyacın var.
  • elorelia  (13.05.15 21:26:25) 
eem ler askerliği yapana kadar yapı denetimde çalışıyor eğer para mühim değilse git proje autocad falan öğrenirsin cevre yaparsın. hiç işinle alakası olmayan şeylerde zaman öldürme.


  • mrthany  (13.05.15 21:29:53) 
Başka bır ıse gırersın olm sende bende ıkı hafta önce ısten çıkarıldım Snn gıbı anneme ne dıcem dedım ıkı hafta sonra gırdm yenı bır ışe sende gırecksn elbet


  • all girls dream  (13.05.15 21:33:16) 
25 yaşında adamın da "ay çok ağırdı, ay çok zordu" demesi bi garip.
16-17 yaşındaki çocuklar günde 12 saat kafelerde çalışıyor, 1 saat mola hakları dışında kıçları yer görmüyor. Ve emin ol senin o çok zor dediğin market işinden çok daha zordur bir kafede çalışmak.
Lafta yiyeceksin elbet, millet sana terste yapacak. Babanın işi mi sandın?
Madem öyle git kendi işini kur, kendi patronun ol. Olmuyorsa da gelinlik kız gibi nazlanma.
İş bu tavsiyeler tamamen annenin daha memnun olması için verilmiştir. Emin ol annen kendini tutuyor olmasa aynı bunları söylerdi.
Kolay gelsin.
  • büyük engizisyoncu  (13.05.15 21:37:44) 
Olanı biteni söyle, olmuyorsa olmuyordur yani. Ayrıca kendi niteliklerinin altında işlerde çalışmak zorunda kaldığın için performans düşüklüğü yaşıyorsundur psikolojik olarak, bu da iş ortamındaki davranışlarına yansıyordur. Normalde şikayet etmeyeceğin şeyler gözünde büyüyordur. İş yapmamak için direniyorsundur.

Starbucks'a başvurabilirsin, barista olursun. Tahminimce daha rahattır çalışma koşulları.
  • whimsical  (13.05.15 21:38:16 ~ 21:40:28) 
seni askerde çok döverler ha.


  • bakisimsizdeve  (13.05.15 23:35:13) 
Askere gideceksin sonuçta. Üzülmeyecektir bir iki ay işsizsin diye. tartışmanı söylemezsin.


  • Cursed Chico  (14.05.15 10:05:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.