[]

Erkek modası hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Selamlar.

Pantolonlar iyice daralmaya ve kısalmaya başladı. Özlelikle sadece smart giyimde değil artık takım ya da ceket altındaki pantolonlar da dar kesim, kısa paça ve dışarıda gördüğüm çoğu kişi çorapsız deri loaferlarla beraber giyiyor. Bir ara doğru düzgün normal kesim kot bulamamktan yakınırdım, şimdi kumaş ve kanvaslar da daralmaya başladı. Çoraplar da renklendi bu arada. Puantiyeli, çizgili, rengarenk çorap giyen çok kişi var. Alsında renklere çok karşı değilim, erkekler olarak renkli giyimden fazla korktuğumuzu da düşünüyorum. Lacivert, siyah, gri dışına da çıkmak lazım, klasik giyim için de geçerli.


Şimdi kendimden örnek vermem gerekirse, 180 boy ve 78kg'yim. Kaslı değilim ama fit denebilir, azcık göbek var. Dar kesim şeyleri kendime hiç yakıştıramıyorum, erkek gözüyle baktığımda birçok erkeğe de yakışmadığnı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz (kızlar, erkekler) ?

Moda trendlerinden çok anlamam, daha ne kadar sürer bu slim/kısa paça modası. Bundan sonra ne gelecek ? Tüketim toplumu gereği sürekli değişmesi lazım malumunuz.

 
Dar pantolonlar çok itici, erkek modası adı altında erkekler için kadınsı kıyafetler üretiyorlar. Takım elbisede filan o dar paça pantolonlar hiç olmuyor, mesela Arda Turan güya tarz oldu kısa ve dar giyince, bence iğrenç, yolda görsem gülerim. Renk olarak istediklerini giysinler, çorap filan da çok absürt gelmiyor bana. Yakışana pembe de lila da yakışıyor.


  • elikası  (13.05.15 11:02:24) 
hep bu gay modacılar yüzünden.

i.ensonhaber.com
  • corneillus  (13.05.15 11:05:50 ~ 11:55:05) 
gitgide iğrençleşiyo


  • isimmisimyok  (13.05.15 11:12:59) 
Dar kesim pantallon ve slim fit gömlekler fiziği düzgün geniş omuzlu erkeklere yakışıyor. Bacaklar tombulsa, göbek fazlaca göze çarpıyorsa tercih edilmemeli.

Ama renkli giyinmekten çekinmemeli erkekler.(neon renkler hariç :)

Ben kaçınmanız gerekenleri söylemek istiyorum. Parlak kumaştan polyester takım elbiseler, aşırı dekolteli V yakalar, sivri burun ayakkabılar, desenli pantalonlar (ekose hariç) çok kısa şortlar, kapri pantalonlar (kapri şort demiyorum )

Bunu haricinde ben Arda Turan tarzını komik bulmuyorum, yakışan, fiziği kaldıran erkek giysin. kadınsı durmuyor. Gayet seksi :)

Cinsiyetim kadın.
  • old possum  (13.05.15 11:22:40) 
erkek modası kadın modası gibi değil. ünlü bi kadının giydiği kıyafeti 1 hafta içinde hem bağdat caddesinde hem de en varoş apaçi kızın üstünde görebilirsin. fakat futbolcuların ve zibidilerin soytarı gibi giydiği renkli kısa paçalı dar pantolonları birkaç büyükşehirin ünlü caddesi hariç hiçbir yerde göremezsin, en basitinden işe gidemezsin onları giyip.

mesela bizim orada kahveye almazlar adamı öyle, üstüne bi de dayak yersin.
  • kafkef  (13.05.15 11:23:22) 
dar kesim zaten hep modaydi. ama bu ekstra ekstra dar diye goruyorum bazen onlar harbiden abarti.

kisa kesimleri bir erkek olarak giymiyorum. bazen soeuyorlar giyiyim mi diye onlarada giydirmiyorum. belirli bir yasa gelmis kisiler icin durum ne bilmiyorum ama yasitlarim icin diyebilutim ki kisa kesim pantolon ve renkli corapla halk otobuse binmeyin. gercekten garip duruyor.

ne gelir ne gider bilmiyorum. ama siyah ve dar kotlar piyasadan kaldirilincaya kadar ben baska bir sey giymem.
  • kutsalbok  (13.05.15 11:37:09) 
modayı kesinlikle takip etmiyorum. çok büyük konuşuyorum, kısa ve dar pantolonları asla giymem. erkeklerin kadınsılaştırıldığını düşünüyorum. artık tüm dünyanın trendi de bu uzun yıllardır. tutar, tutmaz ayrı konu. ama böyle bir şey sosyolojik açıdan da var.

klasik giyim her zaman klasiktir. orada da renklilik tercih edilebilir. mad men'deki gibi giyinebilmek harika bir şey zira. ama duruş önemli. yine de günümüz modasına karışıyım. yukarıda da denmiş kadınların kıvrımlarını yok ederek, onları sıfır bedene çekmek ne kadar salaklığın daniskasıysa, erkekleri de kadınsılaştırmak o kadar salaklık.

klasik her zaman iyidir.
  • mermize  (13.05.15 11:45:22) 
Kisa paca ve asiri dar pantolonu sevmiyorum ben erkeklerde. Kisa paca sevmedigim kadar bol da sevmiyorum. Boru paca guzel oluyor.

Uste de kasli olmasina gerek yok, gobekli olmadiktan sonra slim fit gomlekler cok guzel oluyor.

Ayakkabida da daha cok hotic'in o bilindik ayakkabilarini seviyorum. Adini bilemedim simdi o tipin.

Ama genel olarak ciddi ve cok renkli olmayan giyim tarzi hos bence.

Zara man 4ever. Kisaca smart casual.

Acikcasi bundan sonra ne gelecek diye bir sey yok bence. Herkes kendi tarzini yaratir. Icinden geleni giymek en iyisi, diger turlusu egreti durabilir. Moda diye herkes gibi giyinmek zorunda degil kimse bence, sacma buluyorum. Kendinizi rahat hissettiginiz gibi, proporsiyonunuza uygun ve temiz giyinmek, onemli olan bence. Disiniz guzel gorunmus, iciniz bombos neye yarar peeh :p
  • yuzır  (13.05.15 12:08:32 ~ 12:14:22) 
kardeşim bahsettiğin şey erkek modası değil. ibne modası.

erkek modası ile ibne modası farklı şeyler, erkek modasında da pantolonlar daraldı evet ama ibne modasındakig ibi tayta dönüşmedi. sadece fit kaldı.

ne yazık ki ülkemizde ve dünyada, erkekler ne giyeceğini bilmediği için ibne modasını erkek modası zannediyorlar. ve iğrenç oluyor haliyle.

erkek modası hala normal kısaca.
önemli olan ibne modasını erkek mdoası zannetmeyip daracık şeyler giymemek. giyenlere çok gülüyorum.

tayt gibi dar ve kısa pantolon altına şu erkek babeti giyenler mesela.
yazık amk, modadan anlamadıkları için ibne modasını kaktırıveriyorlar bu arkadaşlara. siz yapmayın.
  • kamera motor  (13.05.15 12:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.