[]

LoL - Nasus ile jungle

LoL oynamaya yeni başladım sayılır. Nasus'u sevdim, onunla baya oynuyorum. Jungle yapılır mı nasus ile? Pek nasus alan yok, jungle a girdiğini de görmedim.




 
teknik açıdan her champ ile jungle yapılır belli bir competitive seviyesine kadar.
olay viable olup olmadığıdır. genelde daha mobile ve gank yapabilen champları tercih ediyolar jungle için.

  • crystalsoul  (12.05.15 14:20:55) 
girme, q ile stack yapamadığın sürece etkisiz etkisiz dolaşırsın ortalıkta, slow'u güzel ama mobility 0, solo oynamaya çalış, ama onda da sabırlı olman lazım, ben Warwick ile jungle yapıyorum genelde, tavsiye ederim.


  • devorgilla the gunslinger  (12.05.15 14:39:12) 
Yapmaya yaparsin ama kendini dezavantaja dusurmus olursun. Nasus'un amaci Q ile yapabildigi kadar stack yapip, late gamede hasar vurabilen bir tank olmak. Jungleda yapabilecegin stack, koridorda yapabilecegine gore cok dusuk.


  • sAINT  (12.05.15 14:41:22) 
hacı nasusun tek olayı q skilli, yapman gereken tek sey lane de q kasmak. jungle yaparsan yeterince q stackleyemezsin, nasus oynamanın anlamı kalmaz


  • t joe  (12.05.15 14:49:43) 
11. levelım henüz. heralde o yüzden kimse jungle a gitmiyor neredeyse. nasus ile top solo ben de istiyorum ama işte jungle a gitmeyince kimse iki kişi oluyoruz. o da bozuyor bir miktar oyunu.
warwick açmadım daha :)

  • harmonikhakaret  (12.05.15 14:57:43) 
amumu ve warwick alacak kadar param var.
jungle oynamak için yanıp tutuşmaktan çok ihtiyaçtan dolayı oynamak istiyorum işte. aynı şey support için de geçerli. ama support oynamak için sanki daha fazla tecrübeye ihtiyacım var gibi.

not: dota 2 oynardım ben. lole yeni başladım ama o kadar acemi değilim.
  • harmonikhakaret  (12.05.15 15:05:02) 
ww dotadaki ursa'ya pek benziyor. onu biraz oynayım amumu'ya geçerim. asist yapmaktan ben de keyif alırım. üç vakte kadar support oynamayı öğreneceğim zaten. sırayla (:


  • harmonikhakaret  (12.05.15 15:31:28) 
Level 20 olup da rune seti alana kadar 1-2 istisna haricinde jungle yapmayip duo top oynamak daha bile iyi. Fiddlesticks ve Warwick gibi kendi canini doldurabilen sampiyonlarin varsa git. Yoksa rune olmadan amumu, nasus veya herhangi baska bir sampiyon jungleda cok izdirap olur.


  • sAINT  (12.05.15 16:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.