[]

Evlilik teklifine böyle yüzük alınır mı?

Merhaba, bir arkadaşım kız arkadaşına evlenme teklifi edecek de, şu yüzüğü beğenmiş bu alınır mı sizce nasıl olur, kıza sürpriz olacak bana fikrimi sordu ama klasik tek taş alsa daha garanti gibi geldi bana. Sizce klasik tek taş mı böyle bir yüzük mü?

www.zenpirlanta.com

Ben kızı pek tanımıyorum ama biraz farklı bi kızmış o yüzden böyle bir şey düşünmüş ama emin değil :/ teşekkürler.

 
bence bu yüzük 40 yaş üzerine alınır, genç işi değil. güzel yüzük ama çok çok ağır bir havası var.

bilmiyorum arkadaşın ve kız arkadaşı kaç yaşlarında ama tahmin ediyorum ki gençler, ondan bu kadar emin olamama ve heyecan var; bence tek taş yüzük daha geleneksel ve risksiz olur ve hem de genç işi, modern olur.
  • whimsical  (11.05.15 20:53:23) 
mavi taş seviyorsa alınabilir ama ben pek sevmedim.
ille klasik tektaş alınsıncı değilim ama bu da pek güzel bir yüzük değil.

  • kuzey li  (11.05.15 20:53:55) 
Babam olur niye olmasın ama bi tek taşın yerini tutmaz diyor.

Kendisi bu ürünlerin piri!
  • indescribable  (11.05.15 20:56:08) 
kızın beğenilerine göre değişir.
ben olsam zümrüt isterdim misal :P

not: yüzük güzel. hanım hanımcık ve zarif bir bayana göre.
  • aithra  (11.05.15 20:59:28) 
Başıma bir iş gelmeyecekse ben yüzüğü beğendim. Olur yani, böyle bir yüzük alınıp evlenme teklifi edilebilir gayet.


  • köstebek kurabiye  (11.05.15 21:10:20) 
Muhteşem yüzyıl sonrası ortaya çıkan çirkin yüzükler.
Hürrem'e evlenme teklif etmiyorsa almasın bence.

  • fauxlivia  (11.05.15 21:13:04) 
gayet de güzel olur safir yüzük. ancak bu model o yaşlara (35 yaş altı diye tahmin ediyoum) ağır gelir. aynı sitede farklı ve daha modern görünümlü yüzükler de gördüm. arkadaşınız onlara baksın.

www.zenpirlanta.com
www.zenpirlanta.com
www.zenpirlanta.com

kararsızsa bir de yakut yüzüklere baksın. onşar da güxel olur.
  • in pyjamas  (11.05.15 21:29:40 ~ 21:35:37) 
Ben kizin yerinde olsam taşlı şeylerin sacma olduğunu beraber Alyans takmanin yeterli olacağını bir şekilde ima ederdim yüzük istesem de zaten yine ima ederdim. Bu mavi her gün takilacak yüzük değil sürekli takilacak bir yuzuk alıyor kraliyet Balosu nisanesi değil.

Uygun değil. zaten gereksiz pahalıdır. Bi tane dandirik yuzuk alıp sembolik bir şey sonra kızı dükkana gotursun
  • rubiks cube  (11.05.15 21:46:06) 
oha ben bunu görmüş ve çok beğenmiştim, niye bu kadar gömdünüz anlamadım :( yaş 26 bu arada. biz alyans bakarken göstermişti zenpırlantacıdakiler.
modelin de zaten anlamı var, lady di'nin alyansının versiyonları bunlar. annesinin yüzüğünü büyük oğlan william da kate yengemize taktıydı da öyle gündeme geldi yine. yıllar sonra zen'in koleksiyonunda olma nedeni bu zaten muhtemelen. ilk gördüğümden beri hayranlıkla bakarım. teklif edilecek kız biliyorsa benzerliği bence çok yerinde olacaktır.


static1.squarespace.com



edit: ayrıca parmakta ince bir tektaştan çook daha görkemli duruyor. taşıyabilecekse hediye edilmeli yoksa kutuda tozlanacaktır. öğrenci işi değil plaza kadını aksesuarı biraz.
  • shubulubapshubaptishaluva  (11.05.15 21:51:11 ~ 21:54:19) 
çok güzel...


  • firez  (11.05.15 22:00:38) 
+1 shubulubapshubaptishaluva

Ben de Lady Diana'nın yüzüğü demeye gelmiştim. Niye gömdünüz bu kadar? Ben safir yüzükleri pirlantadan tektaştan daha çok seviyorum ama asıl sorun kız seviyor mu ve tarzına uyar mı?
  • Lim5  (11.05.15 22:03:03) 
shubulubapshubaptishaluva'nın açıklamasından sonra bu yüzüğü alırsa romantik olacağını düşündüm ama tabi kızın da kate middleton gibi sürekli topuklu ayakkabı, elbise modunda geziyor olması lazım. bir de aile yadigarı, annesinin yüzüğü diye takmıştır bunu prens, ama ortada böyle bir yüzük olmsa yine gider bu modeli alır mıydı onu bilemeyiz tabi.

kraliyet ailesinden bağımsız olaraksa yüzükle ilgili düşüncelerim halen geçerli. bence 40 yaş üstüne uygun.
  • whimsical  (11.05.15 22:09:15) 
lady di'nin diye beğenin demedim gençler. sadece modanın kaynağındaki hikaye bu. ben tamamen bağımsız çok beğendim yalnızca. hatta önce beğendim sonra öğrendim hikayeyi. kaldı ki o yüzüğü takan hatun mutsuz bir kraliyet evliliği sonucu yaşadığı abuk gelişmeler sırasında paparazzilerce kovalanırken hakk-ı rahmetine kavuştu.
dedim ya, yüzük çok güzel bence. ama zaten ben peynirle reçel, turşuyla tulumba tatlısı, zeytinle anne kekini falan da beraber tüketiyorum. zevklerim öyle çok şey sayılmaz :D

  • shubulubapshubaptishaluva  (11.05.15 22:20:55) 
Bence çok hoş. Tektaşın yerini tutmaz diye bir şey yok. Misal ben tektaşla evlenme teklifi alsam kabul etmezdim. Benim istediğim yüzük şu misal <3 pinterest.com
Ama daha güzel bir fikir vereyim pırlantalı olmasaydı kesinlikle bunu isterdim ama pırlanta fikrine karşıyım o yüzden üstteki inciliden isterdim. Crysellas beni unutma çiçeğinden çok güzel yüzükler yapmış fiyat da diğer pırlantalara göre makul, ayrıca anlamlı:instagram.com

  • pshasha  (11.05.15 23:45:16) 
Bu arada incili olan da satomi kawakita tasarımı 200$ falan fiyatı.


  • pshasha  (11.05.15 23:46:56) 
Evlilik teklifini kabul edip etmemek yüzükle alakalı değil, teklifi yapanla alakalı; rahat olun.


  • whimsical  (12.05.15 00:56:09) 
@whimsical şöyle de düşünebilirsin:
Birçok sebep yüzünden hiç hoşlanmadığım hatta nefret ettiim pırlanta yüzüklerle evlenme teklifi ediyorsa sevdiğim adam -ki ya konuşulmuştur, ya da zaten biliniyordur öyle ya da böyle- ya beni tanıyamamıştır ya da isteklerimi, hassasiyetlerimi önemsemiyo demektir. Şahsen ben defalarca asla pırlanta istemediğimi, tek taş yüzük istemediğimi sebepleriyle birlikte anlattım. Karşı taraf saygı duyuyosa, beni anlıyosa zaten ona göre davranacaktır. Velhasıl yüzükle de alakalı olabilir. Belki çok komplike düşünüyoruzdur ama sonuç bu bana sorarsan:)

  • pshasha  (12.05.15 02:17:48) 
Kıza göre değişir ya ben böyle renkli taşları daha çok seviyorum hatta zümrüt olsa süper olurdu :D

Edit: şmdi baktım vazgeçtim safir daha güzelmiş pırlantası abartılı olmayan zarif bir safir olur çok da güzel olur.
  • neferkitty  (12.05.15 02:20:03 ~ 02:22:51) 
Standart pırlanta ve renksiz taş kesinlikle bu değil


  • isimmisimyok  (12.05.15 07:57:06) 
Evlenme teklifi için kullanılacak bir yüüzk değil bu. 15 senedir kuyumculuk sektöründeyim, buna dayanarak söylüyorum. Lady Di' nin böyle bir safir yüzüğünün olması - ki o safir yüzük de kafam kadar, linkte yolladığınızla sadece orta taşın rengi benziyor :) birşey ifade etmez, birincisi örnek veriyorum o yüzüğün safiri 8 ct - 10 ct. gibi düşünün, etrafındaki pırlantalar yine 2-3 ct. civarıdır, demek istediğim boy büyüdükçe işin rengi değişir, evlilik teklifi için kullanılabilir ama bu boy onun için değil, bir ikincisi de Lady Diana' nın evlilik yüzüğü bu diye tektaşı yok mu sanıyorsunuz :) O yüzden Lady Diana' yı alalım, bir kenara koyalım, mevzu bahis dışı bence.


  • charlesbukowskiineksi  (12.05.15 08:47:51) 
güzel ama pahalı. (kendime bakmıştım yakın zamanda oradan biliyorum) 500-600 civarında yüzükler var. onlara bakılabilir.


  • kakao  (12.05.15 09:08:56) 
Yav kuyumculara sesleniyorum:)
Niye olmasındı? Ne demek evlenme teklifi için kullanılmaz. Sizin literatürde de meslek yemini falan mı var arkadaş bu konuyla ilgili? Belki komik ama adam teklif etse bu yüzükle bal gibi de teklif olur. Yaptım oldu der işte bu kadar. Tektaştan artık midemiz bulanıyor. Çoğu kişi de mahalle baskısından alıyor, takıyor. Anayasaya girerse şaşırmam. Kültür olarak oturdu resmen, yemişim kültürü. Para kazandırmicam size pırlantadan. 2 arkadaşımı daha ikna ettim:))

  • pshasha  (12.05.15 10:34:35) 
Paşam Çokoprens'le de evlilik teklifi olur, niye olmasın. Ben kuyumcular para kazansın derdinden ziyade işin nasıl olurunu belirttim kendimce.


  • charlesbukowskiineksi  (13.05.15 08:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.