[]

çok sıkıcı ödevleri nasıl yapıyorduk?

yahu 6 saat önce başladım sözde, toplasak 1 saat ancak yazmışımdır. çok sıkıcı bir ödev, üstelik ingilizce. dikkatimi toplasam 3 saate bitecek. ama yerimde oturup yapamıyorum. nasıl olacak?




 
6 saat once baslarken devam etseydin simdiye bitmisti :) Her turlu yapilacak o odev. Bak disari, gunes cok guzel, bitince disari cikarsin. Gec biterse gunesten faydalanamamis olursun.


  • ruhi mucerret  (11.05.15 16:21:01) 
yapmıyoduk.


  • sayns  (11.05.15 16:22:42) 
son ana bırakıyorduk. sıkışınca eninde sonunda el mecbur yapıyorduk.


  • pinkket  (11.05.15 16:23:24) 
pomodoro


  • mesutcang  (11.05.15 16:32:05) 
pinkket +1


  • meyve parcacikli kadin  (11.05.15 16:32:07) 
Ben arkadan müzik, dizi veya film dinlerken daha yoğun çalışabiliyorum. Arkadaki ses biraz daha sıkıcılığını alabiliyor. Daha uzun süre önümdeki ile ilgilenebiliyorum. Tabii 3 dakikada bir şarkı değiştirmemek için playlist, radyo, Spotify gibi şeyler açıyorum.

Ama gürültü ile çalışamıyorsan Pomodoro'yu deneyebilirsin, uygulamayı kurunca. 25 dakika kendine hiçbir şeye izin vermezsin, 5 dakika dolanıp gelebilirsin. Ama o da biraz senin disiplinine kalmış bir şey.

Şu anda gaza gelip "Tamam, oturuyorum artık" deyip, bilcümle internet sekmelerini kapamak da bir başlangıç olabilir.
  • aychovsky  (11.05.15 16:49:42) 
S.ke s.ke.
Yani söke söke yapılacak o ödev.

  • bigbadabum  (11.05.15 17:02:58) 
gece yapılır o ödevler. gündüz vakti zor.


  • ie  (11.05.15 17:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.