[]

iyi biri olmaya calisarak hata mi yapiyorum?

Yaptiklarimi yapmak yerine, sadece kendimi mi onemsemeliyim?




 
kendini önemseyerek de iyi bir insan olabilirsin.


  • justinho26  (11.05.15 01:35:39) 
önce can sonra canan.


  • the man who hears deepest inquisitions  (11.05.15 01:39:32) 
Evet hata ediyorsun, bence alakasız insanlara iyilik yapabilirsin, kimseye kötü bir şey yapmayarak da iyilik edebilirsin, ama ilgili kişilere özellikle iyilik yapmamalısın, çünkü çoğunlukla anlamıyorlar, anlayan da kıymet bilmiyor filan, en iyisi yapabiliyorsan aynen dediğin gibi yalnızca kendini düşünmek,


  • a perfect lie  (11.05.15 01:39:38) 
belki de o kadar iyi biri değilsindir. a'ya çok iyi b'ye az iyi oluyorsan b gönül koyar. kendini önemse herkese eşit hak geçsin.


  • shedracon  (11.05.15 01:40:22) 
Yolu doğru olanın yükü ağır olur .başkalarının yaptığı kötülüğü unutmalısın.
Unutamaman ,zaten kendini önemsediğini de gösterir .

  • 1adam  (11.05.15 01:53:39) 
Su hayatta bencil olacaksin bunu bilir bunu soylerim. Iyilik yap denize at falan gec abicim bunlari. (Omru iyiliklerle gecmis birinin tavsiyesi)


  • halitkin  (11.05.15 01:57:07) 
iyi biri olmak değil de kötü biri olmamak önemli, o yüzden en azından uç kişiler hariç tanıdıklara pek iyilikte bulunulmamalı, yabancılara da işte kötülük etmemeli. uç kişiler burda tamamen uç, tamamen sadakatinden emin olunan kişiler ya da sadakatin önemli olmadığı kişiler olabilir.

onun dışında yakın kişilere iyilik yapmak onları zalimleştirir. insanlar iyilik yapanları kullanmayı marifet sayıyor artık.kimseye zarar vermeden, olabildiğin kadar kötü olmak en iyisi.
  • bir garip seyyah  (11.05.15 02:15:44) 
Nasıl davranmak istiyorsan, nasıl hissediyorsan öyle davran. İyilik ve kötülük insanın içinde olan şeyler. Zorlayarak iyi olamazsın. Kendini kandırma.


  • banabirmasalanlatbaba  (11.05.15 04:07:46) 
Sen iyi de olsan karşındaki kötü bilecek
kendini düşün
onlar seni düşünmüyo sen kendini düşün
  • isimmisimyok  (11.05.15 07:37:39) 
Yoo naif olmanın zarari yok ama içine atma.. O zaman sorun oluyor işte..


  • rubiks cube  (11.05.15 08:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.