[]

Nişanlım hediye almış ama

Canımdan çok sevdiğim nişanlım bana bir hediye almış.

Olsa çok güzel olur, ama keyfi bir şey olduğu için yok zamanda para bulamadığım, olmazsa olmaz görmediğim ve para vermeye kıyamadığım bir şeyi bana almış. Aşırı derecede mutlu oldum. Ama o da çok maddi sıkıntılar yaşıyor. Çok da pahalı bir hediye. Aylarca biriktirmiş.

Çok dert oldu içime. Yani olmasa dünyanın sonu olmayacak bir şey. Olursa aşırı mutlu edecek bir şey. Ama eğlenceyle alakalı bir ürün olduğundan normalde kendim imkanım olsa bile düşüneceğim, belki cimrilik yapıp almayacağım bir şeyi, kızcağıza yük olunca çok üzüldüm. Tamamen ona kıyamadığımdan.

Beni her zamanki gibi çok mutlu etti o. kızcağızın yanında o ürünü asıl isteğimden daha fazla istiyormuş gibi mi gösterdim de o da aşırı istiyorım diyep aldı, yok zamanında sebep olup para harcattım diye çok vicdan yaptım. Hani güzel bir şey. Ona aşırı istiyormuşum gibi yansımış galiba.

Neyse nihayetinde kendimi çok kıymetli düşündüm. Ama onun o kadar para vermesine, zora girmesine kıyamıyorum. Kendimi suçlu hissettim. :(
Ne dersiniz, abartıyor muyum?

 
ne güzel lan :(


  • bigbadabum  (10.05.15 02:11:47) 
Bu nasıl türkçe kullanmışım böyle. Ya uykudan. Ya da duygu yoğunluğundan. Google translate gibi yazmışım. Düzeltirim bir ara. Affedin.


  • evrenos gazi  (10.05.15 02:12:28) 
Gerci benbu tarz eğlence ürünlerini sevmeme rağmen eğlence ürünlerine yüksek psralar verilmesini doğru bulöadığımdan mı böyle hissettim bilemedim (oyun konsolu vs değil hediye). Ona bu üzüntümü hissettirmedim. Zaten bana onun verdiği kıymet, mutluluk bu üzüntümü bastırıyor.


  • evrenos gazi  (10.05.15 02:15:47) 
Bu şeyleri bir yere yazıp ilerde gösterebilirsin. Daha fazla sıkmaman lazım canını çünkü. Oldu bitti, değer veriyor bayağı.


  • Cursed Chico  (10.05.15 02:25:26) 
arkadaş ne materyalist çıktın sen ya bir madde için bin tane laf hazırlamışın yav. madde nedir akülü arabaysa kalsın o hep uktedir zaten. değilse iade ettir pahalıysa. kabul etmezse felsefe yap yarım tamdan üstündür de. anlarsa ikna olur


  • patr  (10.05.15 05:15:31) 
olm öp kokla pamıklarda sakla. bi de panpa ayrılırsan haber ver yedeklerden yazıcam yingeye


  • fasulyek  (10.05.15 05:26:46) 
burada amaç hediyenin ne olduğunu söylememek mi? hayal gücümüze mi bıraktın? strapon mu?


  • zam sampiyonu domates  (10.05.15 08:28:22) 
gözüm yerinden çıktı sen yazı mazı yazma allah aşkına kadınlar klubüne döndük iyice ya.


  • liriamer  (10.05.15 09:54:25) 
Kızcağız deme sevdiğin kadına.


  • medre  (10.05.15 12:14:10) 
Ne güzel yaa kıymet biliN
şu fakir halimle hediyesiz bırakmadığım zengin öküz bana uyduruk bi turistik hediye dışında hiçbişi almamıştı önceki sevgililerine vakkodan beymenden neler neler almış pislik
ufak da olsa insan düşünülmek istiyo
üzmeyin o kızı
  • isimmisimyok  (10.05.15 12:27:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.