bugüne kadar duyuru'da hiç sıkıntı yaşamamıştım. gerek duyurularımda çok yardımcı olan insanlar gördüm. bu sabah bir başlık açmıştım konser bileti ile alakalı. ben öğrenciyim, internetim yok, net paketim de yok, komşunun internetiyle oradan buradan bulduğum wi-fi ile idare ediyorum. kredi kartı kull
bugüne kadar duyuru'da hiç sıkıntı yaşamamıştım. gerek duyurularımda çok yardımcı olan insanlar gördüm. bu sabah bir başlık açmıştım konser bileti ile alakalı. ben öğrenciyim, internetim yok, net paketim de yok, komşunun internetiyle oradan buradan bulduğum wi-fi ile idare ediyorum. kredi kartı kullanmıyorum. bu yüzden alışveriş olayım nakittir hep. bugün nedensiz ben isimli arkadaş bana döndü. telefonda güzelce konuştuk. hatta yanına gelip biletleri alabileceğimi söyledim. o ise işte olduğunu, biletleri telefon üzerinden aldığını ama parayı gönderdiğimde bana gönderebileceğini söyledi. burada benim cahilliğim oldu, biletixten bilet almadım hiç daha önce, bakmadım da. zaten iletişim imkanım kısıtlı olduğundan adama güvendim gittim yatırdım parayı. sonra kayboldu herif, telefonumu açmıyor. zaten ekşisözlük yazarı olarak gözüküyordu bir sorun olsa kıllık çıkardı demiştim. keşke bakabilseydim sözlüğe. adam zaten dolandırıcının tekiymiş.
(git:
eksisozluk.com)
bu da numarası:
05416822400
benden bu kadar. duyuruya ve sözlüğe daha fazla güvenmem artık.
zaten kıt kanaat idare eden birisiydim, kendimi eğlendirmek için konsere gideyim diyordum. o da götüme girdi. teşekkürler.