[]

kiz evine tanismaya gitme

aksama, yakin erkek arkadasimin sevgilisinin evine yemege gidiyoruz. kardesim, arkadasim ve ben. zaten aralarini ben yapmistim. simdi de aile gibi eslik edecegiz:)

ben daha once de gitmistim kizin evine, ailesi seker insanlar.

ailesi durumu biliyor ama arkadasimi ilk defa gorecekler. nasil davranicaz ya? ben bile utanacagimi dusunuyorum su an, azcik fikir verin. yaslar 25 ama gozunuzde cok olgun canlandirmayin:)

 
Arkadaşınız dünyanın en hayırlı evladı moduna bürünsün, efendi sessiz sakin dursun. Vede boş konuşmasın :) bence bunlar yeterli ilk görüşmede


  • six packsiz  (07.05.15 17:03:56) 
sen niye gerildin ki bırak sevgililer gerilsin


  • metket  (07.05.15 17:04:24) 
boş gitmesin, çuklat, çiçek filan götürsün.
gereksiz cevaplar verip gevezelik yapmasın.

  • teknikekip  (07.05.15 17:10:23) 
Yemeğe gidiliyosa çikolata falan yerine tatlı götürülebilir.


  • nebibecks k  (07.05.15 17:12:01) 
@metket ya ailesiyle ben daha once tanistim ve beni cok sevdiler. kiz bize kalmaya geldi, o arkadasimin sehirdisindan geldigi zamanlarda da geldi. ailesi bilmezken geldi, simdi ailesi ogrenince, ailesinin gozunde itibarim gidecek gibi hissediyorum. insanlar kizlarini bana emanet ediyorlar yillardir assdhddhf


  • fallopian  (07.05.15 17:13:41) 
bi kere damat adayı kesinlikle boş konuşmasın. bunun önüne geçmek içinde mümkün olduğunca az konuşsun :) aile ile tanışılacağı için yanınızda anne babanın yaşına yakın konuşkan birini de götürebilirseniz uzun sessizlikler olmamış olur. hadi bakalım gazanız mübarek olsun..


  • kakao  (07.05.15 17:16:38) 
baklava iyi midir?

yasi buyuk tanidik goturmedigimiz gibi, 19 yasindaki kardesimi goturuyoruz:))
  • fallopian  (07.05.15 17:26:14) 
niye cümbür cemaat gidiyorsunuz onu anlamadım ben bırakın erkek tek başına gitsin. ben sevgililerimin evine ilk defa yemeğe giderken hiç arkadaşlarımı götürmedim.


  • argent dawn  (07.05.15 17:37:06) 
ben bile gerildim hayal edince. vücut dilini iyi kullanın ve sırıtmasın. Tebessüm en iyisi.


  • unsuz bir turk dusunuru  (07.05.15 17:38:13) 
normal davranın, herkes kendi olsun. böylesi her yönden daha iyi olur. (tabi kibar kibar kendiniz olun :P)

yemeğe gidiyorsanız tatlı götürürsünüz (baklava iyidir), oturmaya gidiyorsanız çiçek götürürsünüz. çiçek çukulata birlikte olmaz. o isterken oluyor.

diğer mevzuyla alakalı da (kızın size gelip kalması) müsterih ol, ailesi büyük olasılık biliyordur ya da tahmin ediyorlardır. baba olmasa bile anneler bilir. aileler de devrin değiştiğinin farkındalar, konumları icabı sessiz kalırlar, sonradan öğrenmiş gibi yaparlar filan.

arkadaşın kızın babasının ilgi alanlarını öğrensin, azıcık hazırlanıp gitsin. spor, balık, arabalar... konu bulmakta zorlanmazsınız.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (07.05.15 17:48:17) 
Anneye kahve falı baksın arkadaşın, fal esnasında bir iki sevimli espri filan da yaparsa o iş tamam. Anneyi tavladı mı da sırtı yere gelmez açık konuşmak gerekirse.

Test edildi, onaylandı, evlenildi ;)
  • birdirbir oynarken sek sek seken kedi  (07.05.15 17:53:38) 
annenin yemeklerine iltifat etsin bence. sonra laf arasina cok iyi bi evlat yetistirmissiniz ne kadar tesekkur etsem az tarzi seyler soylesin sjdhsj bu cok mu oldu ya


  • shotgunwoman  (07.05.15 18:48:40) 
eliniz boş gitmeyin sakın.
ailenin dini konularda ki durumuna göre, şarap olabilir örneğin.
meşrubat-ı alkoliyenin uygun olmadığınız düşünüyorsanız şık paket yapılmış madlen yaptırın arkadaşlar.
bir de, ortamda utanıyorsanız bunu dile getirin mutlaka. samimi bir hava katacaktır.
;)
  • pangea  (07.05.15 21:18:23) 
dondukten sonrasi icin geri bildirim:

kadayif ve kesme dondurma ile gittik
is-guc-okul muhabetleri oldu
evin bahcesinde yemege gectik, kizin babasi havlayan kopege seslendi
"pasa, sus artik damat geldi oglum! :)"

bizim gerginligimiz azaldi, arkadasim cogunlukla kollari bagli oturdu ama muhabbet etti o da.
yedik ictik gulduk bolca:))

biz eve dondukten sonra kizina "hayirli olsun"demis, mustakbel damadi da sevmis

not:19 yasindaki kardesim iyi ki gelmis, muhabbetin tikandigi yerde devreye girdi oglan

Ve guzel fikirleri ve iyi dilekleri herkese cok tesekkurler^^
  • fallopian  (08.05.15 01:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.