[]

Höyttt Duyurunun İnsanları!!!

Merhabalar, EkşiDuyuruyla nasıl tanıştınız, nasıl müdavimi oldunuz? Neden burada vakit geçiriyorsunuz?

Osko holo yok somdo diyenler biraz susun ya!..


 
sub-ethayı kurcalarken buldum. önceleri sadece soru sormak için giriyordum. sonradan ortam iyi geldi, sürekli takılmaya başladım.


  • inheritance  (04.05.15 15:18:42) 
2013 sonu bir gün, Sözlük'te amaçsız dolanırken sub-etha'da "Bu ne ola ki, dur bir tıklayayım" diye tıklayıp baktım. Bu kadar insan görünce şaşırdım. "Anaaa, burada fıkır fıkır bir şeyler var, ne biçim yer" diye ağzım açık baktığımı hatırlıyorum. Sözlüğü kullanmamın neredeyse 10. yılında böyle bir şey olduğunu fark ettiğim için kendimi de ayrıca tebrik ederim. Oysa Duyuru'dan önce Sözlük'ü de aktif kullanıyordum, artık 40 yılın başı oraya bakıyorum.


  • aychovsky  (04.05.15 15:19:34 ~ 15:22:28) 
2007 senesinde kiralık ev ararken


  • Frederick Co  (04.05.15 15:21:25) 
Çaylakken subethayı İyi kullanın, öğrenin diyorlar muhtelif yerlerde. Ben de karıştırayım dedim buraya geldim ama yazar olmadığım için hiç bişey yapamıyorsun ben de ekşi duyuru üyesi oldum. 1 sene oldu galiba, tam emin değilim


  • feel the blanks  (04.05.15 15:25:45) 
2012 baslarinda bir konu arastirirken Google'da tesadufen denk geldim. 'Aaa burasi iyiymis' deyip uye oldum ki sansima uye alimlari acikmis. O sirada sozlukte de caylaktim ama bu iki sitenin bağlantılı oldugunu farketmem yaklasik 2-3 günümü aldi. Ben de iki hesabimi hic birlestirmedim. Ikisinde de ayri ayri takılıyorum iste.


  • fraise  (04.05.15 15:27:07) 
aşka halı yak şimdi okudum, elim çakmakta bekliyodum amk.

cevap: 2 sene falan oldu duyuruyla tanışalı. ekşide bir başlıkta "duyuruya sordum" gibi birşey okumuştum, bu ne amk dedim aaa bi baktım burası. sonra tabi sözlükten falanda atılınca ben....
  • Tears of Devil  (04.05.15 15:28:45) 
ben sozlukte yazmaya baslamadan bulmustum. caylaklik entrylerimi yazip olmus muyum ben tarzi bi duyuruyla baslamistim. simdi kontrol ettim 5 yil olmus nerdeyse buraya yazmaya baslayali o zamandan beri de duzenli takip ediyorum. tabi yazar olunca eski nicki bi kenara attim.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (04.05.15 15:32:12) 
Sub etha dan buldum, ilkin sadece soru soruyordum, cevap veriyordum, sonradan t.şak muhabbet döndüğünü anlayınca hep gelmeye başladım.


  • bigbadabum  (04.05.15 15:54:09) 
8 sene olmuş şimdi sen söyleyince baktım da. internet kullanıcısı o zamanlar 2-3 kişi vardı. hatta robin sözlükte adıma başlık açmıştı. vay be. nereden bulduğumu da hatırlamıyorum. galiba compu sözlükte link vermişti.

al hatta ilk duyurum bu.
www.eksiduyuru.com

sonra bi' ara baya uzun bi' süre uğramaz oldum buralara. şimdilerde de arada sırada aklıma düştükçe geliyorum.
  • isott  (04.05.15 15:54:17) 
Sub etha da bos bos saga soka tiklarken. Sonra tanidik manidik artti.


  • rayde  (04.05.15 16:32:02) 
Arkadaş tavsiyesi :)


  • turuncu tonlarda  (04.05.15 16:33:53) 
2010 falandi. Kendimi nasıl burada bulduğumu hatırlamıyorum. Sözlükte çaylaktim, yazar olduktan sonra da birlestirmedim. Yıllar geçti be.


  • Lim5  (04.05.15 16:36:00) 
ne zaman hatırlamıyorum ama yaklaşık 3 sene oldu sanırım, sözlükten mesaj geldi. ekşi duyuru'da biri bana ulaşmaya çalışıyormuş, onu söylediler. hani "sözlükten x'e mesaj atabilir misiniz" duyuruları oluyor ya, onlardan. "ekşi duyuru ne lan" dedim başta, sonra girdim işte kimdi neydi ne soracaktı hiç hatırlamıyorum o kişiyi. zaten doğduğum günden beri sorularımla herkesi bunaltıyorum, buna müsait bir ortam olduğunu görünce burayı da dağıttım.

burada vakit geçiriyorum çünkü hem sanal hem gerçek görünüyor gözüme. sözlüğü eskiden samimi bulurdum, şimdi rezil bir yer haline geldi. duyuru da yavaş yavaş o hale geliyor ama olsun hala güzel yani. ortam daha samimi. soru-cevap şeklinde yürüdüğü için insanlar ruh hallerini, acılarını, sevinçlerini, korkularını vs. paylaşabiliyor. o şeyini seviyorum.
  • der meister  (04.05.15 16:41:57) 
subetha +1. zaten keşfettikten sonra buranın sözlükten daha güzel bir ortam olduğunu anladım. yarın öbür gün sözlük hesabım uçurulursa sırf duyuruya artık giremeyeceğim diye üzülürüm sanırım.


  • fayfim  (04.05.15 18:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.