[]

Bi şarkı dinletip gönlünü çaldığınız insan oldu mu hiç?

aslında her ne kadar işin bahanesi de olsa insanı yakınlaştırmıyor da değil şarkılar.. benim var bi tane mesela: www.youtube.com bir türlü tamam dedirtemediğim insana bunu dinlettikten sonra her şey değişmişti.. ne güzeldi lan..

neyse, sizin de var mı böyle şarkılarınız, merak ettim..


 
dinletip gönlünü çaldığım değil de, dinleyip gönlümü çaldırdığım var.


  • 111111  (30.04.15 21:45:00) 
(git:www.youtube.com )

''In your love, my salvation lies''
  • JaMTR  (30.04.15 21:47:30) 
@111111 paylaşsan ne güzel olur :)


  • sustum  (30.04.15 21:50:38) 
oldu.

bir kıza explosions in the sky'ın your hand in mine'ını göndermiştim. şarkıyı dinleyip bana 'gerçekten öyle mi?' diye sormuştu.
  • mermize  (30.04.15 21:53:16) 
111111 + 1 ahahha

morissey - Let me kiss you www.youtube.com
ve
radio head - creep www.youtube.com
göndermişti bana msn'den (belki 10 esne olmuştur)
ben şöyle birkaç hafta şarkıları dinledim. oldum, piştim.. falan fişman sonra gördüğümde soğuk davranmıştı. (benim jeton köşeli de biraz)

(bkz: şu an ağlıyorum)
lol
  • aithra  (30.04.15 21:54:14 ~ 21:56:34) 
Bana özel olarak söylenip kapıldığım var!

Enrique Iglesias hero!

Ha sonuç tabiki bi indescribable klasiği olarak olumsuz.

Adam bildiğin çalıp söyledi ses kaydı yani işte
  • indescribable  (30.04.15 21:57:53) 
www.youtube.com

sayenizde ben de klibi izlemiş oldum.
  • 111111  (30.04.15 22:12:41) 
Lisedeyken birisi Sevdan Bir Ateş söyledi diye,bir süre ağzım açık dolaşmıştım.

Tam olarak şarkı ile tavlandım diyemem de, şöyle bir şey olmuştu. Zaten halihazırda hoşlanıyordum, "Sana bir şarkı göndereceğim, çok seviyorum bunu" dedi ve mp3 player'ımdaki en çok dinlediğim şarkıyı gönderdi. Çok bilinen bir şarkı da değil. O zaman "Evet, süper bir insandan hoşlanıyorum, olur onunla" demiştim.

Bir de zamanında Livin' on a Prayer'la tavlamışlığım değil de, ilişki perçinlemişliğim var.

Tabii ki şarkıyla sıfırdan "Evet, ben aşığım" olmuyor ama hafiften itici bir gücü olduğu, süreci hızlandırdığı kesin.
  • aychovsky  (01.05.15 01:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.