Evet arkadaşlar 3 kız arkadaş Belgrad'a dün geldik. Daha önce fotolarından tuttuğumuz Hostel iyi bir yer değil. Banyosu falan ciddi sıkıntılı. Biz de burda kalacak yer bakıyoruz 4 Nisan'a kadar. Evler varmış uygun olur diye düşündük. Belki bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. 4 gece kalmak içi
Evet arkadaşlar 3 kız arkadaş Belgrad'a dün geldik. Daha önce fotolarından tuttuğumuz Hostel iyi bir yer değil. Banyosu falan ciddi sıkıntılı. Biz de burda kalacak yer bakıyoruz 4 Nisan'a kadar. Evler varmış uygun olur diye düşündük. Belki bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. 4 gece kalmak için 500 TL gibi bir bütçemiz var. Kale Meydanı civarında olursa süpermiş.
Kusura bakmayın aceleyle yazdım 4 koldan saldırıyoruz ev için.
0
Bakıyoruz. Burayı da ordan tutmuştuk.
0
sahile paralel giden tramvayın olduğu caddede sağa sola bakınarak yürürseniz onlarca hostel var, biz o şekilde rastgele dalıp ilk gördüğümüz hostele bayılıp tuttuk. gecelik 5-7 euro gibi bir şeydi ve odalar/banyo/mutfak her yönüyle mükemmeldi. sizde öyle yapabilirsiniz, hem kalemeydan'a hemde merkeze yakın. (tren garına doğru yürüyün)
hostelworld'den falan da bakabilirsiniz bulunduğunuz yere göre.
500 lira 4 gece için çok fazla.
0
www.belgradeapartment.netBu adrestekilerle iletişime geçebilirsiniz, hem pek çok evleri var hem de pek iyiler.
edit: Adresi değiştirdim.
0
Pardon 4 Mayıs işte. Sabah sabah girişince kusura bakmayın yanlış yazmışım.
0
Skaderlija Sunrise
Bak su hostel in yeri çok iyi, oranın istiklal'inin tam içinde. 1 gece kalmıştım. Bakın derim. Parliment binasına yakın
0
500liraya airbnb.com dan malikanede kalirsiniz orda, birakin hosteli.
0
apartmentinbelgrade.blogspot.com.trbiz burda kalmistik, kale meydana cikan knez mihaliova caddesi uzerinde. kiraladigimiz ajansta 3-4 tane kiz vardi, baya yardimci oluyorlar. yerleri yoksa bile yonlendirirler, bi iletisime gecin.
0
grocka ya gidin gördüğünüz ilk kişiye ayakkabı tamircisi dejanı sorun.yeşilin selamını getirdik hajiko deyin.ve sonra olacakları bekleyin.
0