[]

evde pasta yapmak

anneler gününde teyzem küzenim annem yeğenim hep toplanıcaz. ben de pasta yapmak istedim onlara. internette yüz bin tane tarif var, ama sizin daha önce denedğiniz ve beğendiğiniz bir şey için fikir almak istiyorum.

var mıdır böyle tarifleriniz? kekinin kremasının ölçülerini falan verebilir misiniz?


 
Hiç uğraşmaya değmez. 25-30 lira arası 1 nolu pasta alsan yeterli olur. Hem riske gitmemiş olursun.


  • kakao  (29.04.15 22:09:42) 
tam olarak pasta değil ama bunlar benim tariflerim, işine yararsa daha anlatırım

www.ekmeksizyiyin.com
www.ekmeksizyiyin.com
  • try again fail again fail better  (29.04.15 22:10:24) 
kendin yap ne olursa olsun, satın alma


  • benim bir ismim var  (29.04.15 22:24:46) 
@try again fail again fail better, ben bunları bu hafta sonu arkadaşımla kendimize yaparım herhalde. hele çilekli olanda gözüm kaldı resmen :) ama bizim hatunlar için biraz daha gönyesi biçimi yerinde bir şey olması lazım.


  • in pyjamas  (29.04.15 22:29:29) 
Ağlayan pasta ister misiniz?


  • ekaterina  (29.04.15 22:30:17) 
@ekaterina, ağlayan pasta içinden veya üzerinden krema falan akan pasta değil mi? olabilir.


  • in pyjamas  (29.04.15 22:37:38) 
En kolay tarif veriyorum: marketten hazir pastaban al( ekmek reyonunda satiliyor) kakaolu olani tercih et!! Once pastanin katlarini bi ayir, ara katina ve en ust katina bir bardak soguk sutu kasikla dagit ki pasta biraz ıslanain, dikkat et cok cuvik yapma pastayi!! Sonra Bir paket krem santi tozunu paket ustunde yazdigi sekliyle hazirla sonra icine yarim paket labne peyniri ve 5-6 corba kasigi pudra sekeri ekle ( seker miktari sana kalmis)!!! Bu kremayi pastanin arasina ve ustune iyice guzelce sür.. En ustune mevsimi oldugu icin tavsiye ediyorum bolca , kesilmis cilek ile susle.. En n uste de dr. Oetker in cikolata soslarindan hazirla ve bir catan yardimi ile pastanin ustune gezdir..


  • nicklausse  (29.04.15 22:59:46) 
en kolay krema tarifi ganaj bence; 200 gr kremayi isitin, kaynamadan kapatip icine 200 gr bitter ya da sutlu cikolata kirip eritin.
biraz soguyunca yaptiginiz kekin arasina ve ustune surun.

  • pinking of you  (29.04.15 23:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.