[]

honda crv mi volkswagen golf mu ?

yeni honda crv 1.6 dizel otomatik
vw golf 1.6 dizel otomatik

hadi yanina eklemis olalim vw tiguan dizel otomatik.

bu iki aractan birini secicem. honda cok pahali ama en cok istedigim araclardan biri. eksi yani icindeki malzeme cok kaliteli degil. on surucu koltugunun kapisi mesela ucuz plastik. ve fiyati 125den basliyor en dusuk. ustune ustluk sira da var. 25 agusotsda alabilirsin dedi bayi.

ama gel gorelim honda kalitesi denen seye inaniyorum. japon uretimi. ve icindeki alan cok genis. ailem biraz genis aile diyebiliceginiz bir tipte aile. 3 yenge, 1 genc kiz, 1 kucuk kiz genco lamak uzere ve 1 bir bebek ile bir kardesim var. hepsini ayni anda tasimiyorum ama anladiniz siz.

sonra bir de golf var. cok soylemeye gerek yok. bir kere 1.2 benzinliye bindim cok begendim arabayi. honda cok pahali oldugu icin bu arabayi koyuyorum. surusu mukemmel en az honda kadar bunu da sevdim sayiliri. hondaya hic binmedim ama.

siz olsaniz hangisini tercih edersiniz ? bir de bu sira olayi cok uzdu beni daha erkene alamaz miyim ? baska bayileri arayarak falan ? istanbul disi bayileri belki ?

 
sınıfları farklı 2 araç. öncelikle suv mu istiyorsun yoksa bir hatchback mi buna karar ver. crv'nin konforu, yerden yüksekliği ve sınıfı beni çekerdi. golf sürdüm ve sportifliği, konforu, performansı çok hoşuma gitti ama hiç bagajına baktın mı :) bence senin ihtiyacın crv ama 125 nedir aga.. git ev al 2 sene sonra 250 etsin. araba alacaksın 2 sene sonra 70'e satacaksın. bende jazz var 2009'dan beri, honda'yı gözüm kapalı tavsiye ederim ama öldürseler 120 vermem. giderim temiz ikinci el bakarım. yazık o paraya.


  • zlipknot  (29.04.15 19:26:34 ~ 19:27:29) 
Golf ne ya, bana çok mantıksız geliyor golf gibi bi arabaya 90 bin falan vermek. Bence crv bu ikisi arasında, tiguanı da beğenmiyorum arada kalmış bi araba gibi. Yalnız crv nin de yeni kasası çok çirkin olmuş yaa, arkası fln bi tuhaf gibi. Toyota rav-4 e bi bak bence suv düşünüyorsan. Bi de zlipknot+1 hatchback mi, suv mu?


  • ekaterina  (29.04.15 19:29:25) 
SCENIC 1.5dci edc al gec derdim ama artik turkiye'de satilmayacakmis. onun yerine Renult yeni bir arac getirecek ama ne zaman belli degil.
Nisaan Qashqai dusunmez misin? yeni kasa ise sinif atladigi soyleniyor.

  • 1917  (29.04.15 20:15:26) 
türkiye'de nedense sağlamlık sorunsuzluk vs denildiğinde vw akıllara geliyor ancak honda bu konuda dünyanın en başarılı markalarından biridir. honda kalitesi diye bir şey gerçekten var. ancak yanılmıyorsam honda crv'lerin dizelini geçen sene çıkardı. her ne kadar honda kalitesi desek de, dizel motoruna şüpheli yaklaşmak gerekiyor bence. benzinli motorda eyvallah ama dizel crv yıllardır piyasada sorunsuz gezen araçlardan değil. çünkü yıllardır piyasada değil. sorun çıkarmayabilir de ama fiyatı itibariyle o riske girilmez gibi geldi bana. o kadar para veriyorsanız kendini ispatlamış bir araç&motor bakın.


  • john lee hooker  (29.04.15 20:33:49) 
uzunca seneler boyu honda crv kullanmis birisi olarak tartismasiz honda diyorum. su siralar vw passat kullandigimi da belirteyim.

kaldi ki sizin karsilastirmaniz cok acimasiz. crv ne golf ne? klasmanlari, fiyatlari her seyleri farkli. ha golf'u hicbir manada begenmiyorum o ayri.
  • entrapmen  (29.04.15 20:44:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.