[]

Yanlış Hulk'u izledim

Marvel evrenine giriş yapayım dedim.Iron man izledim.Sonra hulk geliyormuş.Ben 2003 yılında çıkan filmi izledim 2008 de çıkanı izlememe gerek var mı ? yoksa yok efendim izlemezsen olmaz mı dersiniz ?




 
Ya bu işler zevk işidir ben mesela keşke hiçbir iron man, hulk, avengers, x-men filmini izlemeseydim de şimdi ilk defa izleyecek olsaydım. O yüzden hoşuna gitseydi izleyeyim mi denezdin, bence girme sen evrene.


  • ekaterina  (29.04.15 19:33:13) 
@ekaterina yoo bayada hoşuma gitti ama bi devam filmi değilmiş sanırım aynı hikayeyi başka oyuncularla anlatıyorlarmış o yüzden izlemek mantıksız geldi


  • KendineAteist  (29.04.15 19:35:43) 
Aynısı örümcek adam için de geçerliydi ama ben eski üçlemeyi zaten izlemiştim, yeni iki filmi de izledim. İzle yani. Aynı şeyi çekecek, aynı şeyi anlatacak olsalar milyar yüro döküp çekmezler değil mi?

Gerçi bence sadece abomination'la olan final kavgası izlemeye değer ama sen bilirsin. :)
  • yirmisantim  (29.04.15 19:50:24) 
o 2003 yılındaki filmin yeni kurdukları sinema evreni ile alakası yok. yani mcu olayına dalmak istiyosan 2008 yılındakini izle.


  • cthulhu  (29.04.15 20:04:52) 
teşekkürler izleyeceğim :)


  • KendineAteist  (29.04.15 20:30:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.