[]

Kablosuz Mouse'un pili

1 ayda falan bitiyo. mouse'un açma kapama düğmesi yok. pili hiç çıkarmıyorum. bu sürede bitmesi doğal mı? pil kodak veya panasonic falan. duracell gibi değil yani. ne önerirsiniz? pili kullanmadığımda çıkarıyım mı? duracell pil mi kullanıyım?

edit: teşekkür ederim arkadaşlar.

mouse a4'ün 30 liralık falan bi modeli. şimdi duracell taktım bakalım. yeni cevaplar için de teşekkür ediyorum.

 
ben sırf bu pil sorunundan dolayı kullanmıyorum bu tür kablosuz cihazları, dünya kadar pil çöpe gidiyor bu yüzden, kabloluyla rahat edin derim ben

birde şarjlı pilli olanlar var kendi kendini şarj edenler, bir dahaki sefere onlara yönelin yada etrafınızda başka alacak olanları o ürünlere yönlendirin.
  • selam  (28.04.15 21:40:43) 
eski mouselar öyleydi. şimdikiler 8 ay falan gidiyor. markaya modele vs bağlı. standardı yok.


  • prodeq  (28.04.15 21:41:06) 
uzun sureli kullanmayacaksan gece yatarken falan cıkartabilirsin belki ama herseferinde tak cıkar eziyet olur gun icinde. bir dahaki sefere satın almak icin de ac kapa dugmeli olanları var.kullanacagın zaman acarsın isin bitince kaparsın pratik bir sekilde


  • wishful thinking  (28.04.15 22:21:35) 
bende 25 tl lik bir fare var, duracell ile 6-7 ay gidiyor ama diğer pillerle en fazla 2 ay.

7/24 açık durumda oluyor fare, hiç kapatmıyorum.
  • aksimetre  (28.04.15 22:22:01 ~ 22:22:58) 
kendime zamanında idare ederim diye logitech aldım. anneme de kadın rahat etsindiye microsoft'un pahalı bir mouse'nu. annem ayda bir pil değiştirdi ben pil değiştirdiğimi bilmem. baktım olmuyor. anneme de benimkinin aynısını aldım. şimdi çok mutlu.

(bkz: logitech m185)
  • kocakum  (28.04.15 22:30:14) 
a4 marka bir kablosuz farem vardı. ayda bir pil değiştirmek inanılmaz rahatsız etti. on off düğmesi de yoktu, kullanmaz oldum.

bir yıl kadar önce bimde logitech'in kablosuz fare ve klavyesini aldım. pilleri dahildi (duracell değil, orta bir şey) fareyi yeni değiştirdim. klavye hala devam ediyor.

özetle; markasına göre değişiyor. şuanki fareni kullanacaksan şarjlı pil almanı tavsiye ederim. gerçi onlar da biraz tuzlu.
  • dahinnotha  (28.04.15 22:38:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.