[]

Evlilikte sadakat

Mesela 2 yoğun iş hayatı olan biri evlendi .Bu kişiler sadece aksamları evde bulusup yiyp sabahlayıp işe gidiyorlar.Bunların çalıstığı kitle erkek için çok güzel kadınlar kadın için de çok yakısıklı erkekler .Bunlar birbirini aldatır mı ?Bu sadakat yükümün nasıl sağlar eşler ?




 
sadakat kişilerin bulundukları ortama göre değişen bir şey değil bence. aldatacak olan adam/kadın internette bulur, sokakta bulur, komşusunu bulur, eskisi sevgilisini arar bulur yine aldatır. aldatmayan insanı ise ortamın tetikleyebileceğini sanmıyorum.


  • koynundakiyilan  (27.04.15 12:24:07) 
aldatacak zamanı buluyosa o "iş yoğunluğunda" eşine ayırsın vakti
koynundakiyılan+1

  • la noix  (27.04.15 12:29:09) 
Aldatma yoğun olup olmamakla alakalı değil, adamın ya da kadının içinde varsa, karakterler arızalıysa aldatacak olan her türlü aldatır. Her türlü imkan elinin altında.


  • elikası  (27.04.15 12:29:24) 
Karaktersizlik.


  • bigbadabum  (27.04.15 12:35:19) 
yukumun nedir? hukmu mu, yuku mu?


  • tresrichesheures  (27.04.15 12:39:00) 
sorun ciftlerden birinin veya ikisinin - genlde erkek oluyor tr de- hem evliligin sosyal nimetlerinden faydalanmak hemi de erkekligin vahsi sahip olma durtulerine engel olmak istememesinden kaynaklaniyor, kapali kutularda aile yapilari olusturarak yasayan bir cins oldugumuzdan, oyle her sana kiviranla ya da biyik buranla hasir nesir olmayacaksin evliligin sursun istiyorsan,
soru ise sacma, bunlar birbirini aldatir mi, bekle ve gor, aldatir derlerse bosanacaklar mi yani? ya da yuzde kac alditlar cevabi bekleyorsun ki, ozet insan sevisgen bir yaratik, aile kurumu ise bunu kaldiracak bir kurum degil.

  • tresrichesheures  (27.04.15 12:55:26) 
uygun şartlar sağlandığında herkes herkesi aldatır.


  • marido  (27.04.15 13:14:13) 
Ciftin karsilikli sunduklari maddi manevi seylerin yoksunlugu ile alakali.


  • 2006  (27.04.15 13:18:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.