[]

bioxin saçlarınız dökülmesin

Ya gençler ya,
(smmpphh... sigaradan bir nefes alma sesi)

şu bioxin'i deneyip (adam akıllı, bi kaç ay boyunca) de faydasını gören oldu mu?
Ona göre alayim ya da almayayim.

 
bioxcin hem pahalı bioblas daha iyi sonuç veriyor diye duydum bioxcin hakkında pek iyi yorumlar yok. bioblas aldım kullanmaya başladım henüz yorum yapamıyorum. sende bioblas al sinerji yaratalım


  • escritor  (02.09.09 14:20:04 ~ 14:21:38) 
denedim, kullandım bir boka yaramadı. alma bence. onun yerine gnc vitamin, yeşil çay iç.


  • you are my lethe  (02.09.09 14:20:31) 
bioxin de işe yaramıyor bioblas da. eğer probleminiz genetikse finasteride ve minoxidil'i araştırmanızı tavsiye ederim. detaylı bilgi için www.cilthekimi.com adresine başvurabilirsiniz.


  • flexin  (02.09.09 14:26:29) 
Bu gibi ürünler herkeste işe yarayacak ya da aynı derece etki gösterecek diye bir şey yok. Seba-med, bioplas, bioxcin.... hangisinin sizde etkili olacğaını ne yazık ki denemeden bilemezsiniz.

Bioxcin kullanıp sonuç alamayanlar yazmış, sonuç alanlar da yaz kafanız karışırdı. Birisi bioplastan sonuç almaz seba-med işe yarar.

Ha ben kullanmıyorum ama bunları biliyorum, bu arada saçlarım bu aralar elime çok geliyor, bende mi kullansam, korkarım güzelim korkarım.
  • Karluk  (02.09.09 14:55:19) 
siz denemeden bilemeyeceğiniz bir şey bu. şahsen kel değilim ama saçlarımın dökülmeye başladığını fark ettiğim an aldım, kullanıyorum. eskisine oranla daha az dökülüyor diyebilirim. beklentim de bundan fazlası olmadığı için memnun kaldım diyebilirim. yine de bir dermatalog görün derim. can sıkıcı bir durum çünkü.


  • irenicus  (02.09.09 15:04:44) 
bioblas'ı carrefour'dan yanında saç bakım kremiyle birlikte aldım 18 liraya. 3 gündur kullanıyorum. işe yarayıp yaramadığını söyleyemem henüz ama ortalama bir şampuan fiyatına yani. alıp deneyebilirsiniz. panten manten elidor kullanacağınıza onu kullanın deneyin derim.


  • kibritsuyu  (02.09.09 15:12:16) 
valla dostum ben gecen sene de 1 ay tüplerini kullandım ve işin açıkcası çok işe yaradığını söyleyemem. Fakat şunun farkına vardım ki, normal şampuanlara nazaran bioxinin kendi şampuanı daha iyi. Yıkadıktan sonra daha hacimli oluyor saclarım. Ama dediğim gibi bu bioxin veya benzerleri ile çözülecek bir duruma benzemiyor pek, özellikle genetik dökülme söz konusu ise. Geçende bir indirim söz konusu idi, eczanelerde hem tüpleri hem de şampuanı birlikte veriyordu daha uygun bir fiyata. Bence olmazsa bir kere al ve kendin dene, çoğunlukla stres sonucu dökülme etkin olduğu için belki psikolojik olarak seni rahatlatır ve daha az saclarını dert ve stres konusu edersin ve işe daha çok yarar.


  • Coolius  (02.09.09 15:22:29) 
Erkek tipi dökülme için en etkilisi şu anda bu ilaç, kozmetik değil kesinlikle..

www.eczanemizde.com
  • oilfree  (02.09.09 20:07:37) 
(bkz: propecia)


  • alembic  (03.09.09 08:36:37) 
2 ay kullandım. kullanırken ilk etapta daha cok döküldü ( çünkü o tüplerdeki sıvıyla kafa derinize masaj olayı falan ..) sonra hakikaten dökülmesi durdu. şampuanına devam ettim . sonra bizim şirket maaşları ödeyememeye başladı. ( bioxinden bağımsız) benim saçlar yine dökülüyo. % 80 başarı demişler zaten . dene bence % 20 de isen yapacak bişi yok.


  • jessterr  (03.09.09 10:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.