[]

Kişisel bir bloğum var ..

2 senedir belli aralıklarla yazıyorum.Günlük ortalama ne kadara kadar rating alırsam iyidir.Bloğu olanlar bir sayı vereibilirler mi? Benimki gümlük 50-60 civarı iyi mi ?




 
özel bir konuda (sinema, teknoloji, müzik gibi) yazmayıp kişisel blog olarak ilerliyorsan, twitter'da-instagram'da falan bir fenomen değilsen bahsettiğin günlük 50-60 kötü değil. bir de minik düzeltme, rating değil ziyaretçi sayısı terimi kullanılıyor.


  • kehanet  (26.04.15 12:41:34) 
Benim günlük ziyaretçi sayısı ortalama 300-350'lerde.


  • microfiction  (26.04.15 14:29:27 ~ 14:32:18) 
Ziyaretçi sayısı aslında yazdığın konuların popülaritesiyle ilgili. En özensiz yemek bloglarının bile günlük binlerce hitleri olabiliyor. Kendimden örnek vereyim, 3-4 sene önce bir blog açmıştım, tamamen kar amaçlı açmıştım blogu hatta sadece 1 yazı bana aitti, insanlar bana fantastik hikayelerini yolluyordu ben de yayınlıyordum (aslında hiç etik değil insanların yazdıkların para kazanmak zaten hiç reklam alamamıştım o ayrı :) ) Zombiler falan baya meşhurdu o sıralar, kısa sürede günlük 250-300 hite ulaştım. 2 senedir bir şey eklemiyorum bloga ama hala aylık 1500 civarı hiti var. Kaliteli bir blog muydu dersen yazılarının çoğunu 14-15 yaşındaki çocuklar yolluyordu ama zaten o yaş kitlesine hitap ettiği için sorun olmuyordu.

Hitap ettiğin kitleyi bilmiyorum ama yukarıda yazdıklarımdan da anlayabileceğin gibi hit sayısını senin hitap ettiğin kitlenin büyüklüğü belirliyor, dünyanın en iyi yazısını yazsan bile kitle 100 kişiyse 1000 kişinin okumasını beklememek lazım.
  • aksimetre  (26.04.15 14:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.