[]

Bulaşık makinası alırken 2 model arasında kalmak.

Arkadaşlar, makinalardan ve teknik işlerden anlayan siz değerli ekşiciler...
Şu 2 bulaşık makinası modeli arasında kaldım, forum sitelerinde yazanlar kafamı karıştırdı. Önerilerinizi bekliyorum.

www.bosch-home.com

www.siemens-home.com

 
Siemensin bulasik makineleri dayanıklı oluyor tavsiye ederim.


  • funl  (25.04.15 17:47:26) 
bosch olanı bende var. bulaşıkları çok iyi kurutmuyor biraz ıslak kalıyor ben çok memnun değilim.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (25.04.15 17:50:46) 
ikisi de aynı makina desem? bsh grubu bosch siemens ve profilo markalarının sahibi, aynı makinalar farklı ön panellerle ve fiyatlandırmalarla(reklam ve marka algısına göre) piyasada bulunuyor.

kullanılan parçalar aynı olduğu için markaya para vermek yerine aynı makinaların bi tık üstü olan(3 çekmeceli) www.hepsiburada.com modelini önerebilirim.

kurutmuyor diyen arkadaş ekspres programları kullanıyorsa makine kurutma yapmaz bu arada, kullanma klavuzuna göre sadece eko ve yoğun program sonunda kurutma var, diğer ekspres programlarda çok sıcak suyla durulayıp bi 10 dakika bekletiyor alet, bu sebeple biraz ıslak çıkıyor bulaşıklar.
  • diabolus79  (25.04.15 18:10:29) 
Iki markanın arasında çok kalite farkı yok. Ancak servis ağı açısından Bosch'u tavsiye ederim. Ayrıca Bosch marka Bulaşık makinesi kullanan biri olarak normal programda gayet iyi temizliyor ve kurutuyor. Ancak emin olun, hızlı programda hiçbir Bulaşık makinesi tabak çanağı kuru çıkarmaz. O nedenle markaya takılmamak lazım. kullanılan deterjan markasına bağlı olarak bulaşık temizliği değiştiği gibi (gerçekten farkediyor) düzenli filtre vs. Temizliği de etkiliyor. O yüzden kolaylık açısından her iki marka da uygun. Ama bu zamana kadar beyaz eşyada hep Bosch kullandığım için size de onu tavsiye ederim.


  • franny  (25.04.15 21:08:09) 
Boş marka tüm eşyalarımızdan çok memnunum. Bu tarz işlerde Alman'dan şaşmama taraftarıyım, satış sonrası hizmetleri de bana daha güven verici geliyor.


  • pandispanya  (25.04.15 21:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.