[]

Siğil çaresi

Sevgili hekimler, yolu siğil belası ile kesişip, bir şekilde bundan kurtulmuş insanlar, öncelikle herkese iyi geceler.

Efendim bundan yaklaşık iki yıl önce ayağımda bir siğil çıktı ve bu siğil ayağıma yayıldı. Bir iken beş oldu. Doktora gittim ojeye benzer bi ilaç verdi kullandım ama bi faydasını göremedim. Kendim ceviz yağını denedim onun da faydasını göremedim. Allah aşkına buna çare olabilecek bi ilaç, mahrem Vs. Var mı? Bunun çaresi nedir? Bi yardımcı olun allah aşkına.


 
cildiye'de azot sıkarak donduruyolar. en etkilisi bu


  • MtKrt  (25.04.15 00:39:14) 
oje gibi dediğin ilaç iyi gelecektir. biraz daha dene.ayak sıkıntılı bi yer. başka yöntemler yürürken canını acıtabilir. biraz daha dene, olmazsa dr'ye tekrar git.geçecektir merak etme.


  • rgnzn  (25.04.15 00:40:42) 
Ojeye benzeyen ilaç hangisiydi? Verrutol var, Duoderm var? Birisi olmadıysa ötekini deneyin. Bir de doğru uygulamalısınız. Yeniden uygulamadan önce eskisini kaldırmanız gerekiyor. Yine çözüm değilse dermatolog temizler.


  • Lim5  (25.04.15 01:52:36) 
zamanında benim de ayağımda çıkmıştı ve öyle bir görüntüsü vardı ki hiç geçmez sanmıştım. hastaneye gittiğimde böyle kapağında fırça gibi ucu olan sıvı bir ilaç ve yanında birkaç şey daha vermişlerdi. kullandım ve geçti !


  • kuul  (25.04.15 01:53:12) 
yakarak çıkartıyorlar.


  • dokuzeylul  (25.04.15 10:56:43) 
dondurma tedavisiyle halletmişlerdi. 4-5 seans gittim


  • PoscheN  (25.04.15 12:40:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.