[]

Olur olmadık yere +18/18+ koymak

arkadaşlar, elin ecnebisinin seks müzesine girebilmek için 13 yaşında olmak bile yeterliyken sizin en zararsız konulara bile, sırf cinsellikle ucundan kıyısından ilgili diye, 18+ ibaresi koymanız gülünç oluyor. tv'de penis, vajina, seks, eşcinsel, cinsel, cinsellik vb. sözcükleri sansürlemeleri yeterince absürtken bir de sizin burada iç çamaşırları veya genital siğille ilgili konulara bile 18+ ibaresi koymanız aslında derinden bir sansür ve bastırılmışlık mesajı veriyor. bilinçaltınızdaki rtük'ü kapı dışarı edin.

(yine buna da yazacak birisi olur diye soru olarak açıyorum.)


 
ahahah siktir et gavatı ya. artılarımı vermedi zaten gıcık oldum. herkesten önce ben yazmıştım


  • benim bir ismim var  (23.04.15 21:59:56) 
Cevap yazasım geldi diye yazıyorum.
Yahu zorla bilinç altımıza sokulan kontrol mekanizmasının suçlusu da mı biz olduk?
Ne yapsın zavallım, "don" deyince bile utanacak hale getirildi bu toplum..
İki üç yabancıyla rahat rahat konuşunca "oha millet ne rahat" diye şok geçiriyoruz.

Amsterdam'da seks shop önünden geçip oteline gitmek zorunda olan türkün imtihanı resmen film olur.. (Boynu bükük vatandaş)
  • quaker  (23.04.15 22:01:30) 
bence cevapları etkiliyor olabilir o ibare... yine de kimse "zevkli" yazmamış. neyse.


  • e haliyle  (23.04.15 22:04:09) 
@quaker kimseyi suçlamak amacıyla değil, sadece insanlar farkına varsın diye yazdım.


  • microfiction  (23.04.15 22:04:15 ~ 22:05:09) 
kimse beni sevmiyor


  • benim bir ismim var  (23.04.15 22:04:17) 
penis kelimesi görünce kahrolan insanlar var aramızda öyle deme fdshfsjk. sonra duyuruyu ayağa kaldırıyorlar penis kelimesi gördüm hayatım kaydı diye.


  • cthulhu  (23.04.15 22:06:53) 
Bence bu duyuru modlarının politikası ile ilgili. Cinsellik duyurularina takiklardi bi ara google ile ilgili birşeyler yüzünden. Reklamlar olabilir. Su an cahilligum yüzüme vurdu ama anlamış olanlar vardır. O yüzden o ibareyi koymak gerekir diye düşünüyoruz.

Bir de sırf okuyucu açısından bakarsak 18+ dikkat çekiyor, daha fazla hit alıyor. Bu da bi gerçek.

Kıssadan hisse. Size ne mk.
  • elorelia  (23.04.15 22:15:05) 
Isin asil garibi bizim insanimiz tatilde gezmeye Amsterdam'a gidip casa rosso'da kizli-erkekli gidip canli sexx show izliyor, canli canli orali bilmemnesi, buraya kadar her sey guzel, ama memelekete dondugun yine "ayy cok ayip aaa", "tu tu tovbe estaaafurullah" moduna devam ediyor. Bizim kulturu anlamadi ben.


  • stavro  (23.04.15 22:22:15) 
@stravo, bizim memlekette vatandaş yurtdışına çıktığında kabuğundan sıyrılıyor, cinsel özgürlüğünü eline alıyor nedense. kurallar tamamen değişiyor dışarda.


  • bigbadabum  (23.04.15 22:26:38) 
Compumaster erotik seksli diye duyuruları siliyordu, google'da aramalarda çıkıyor reklam gelirlerini etkiliyor falan diye. Ben cidden müstehcen olduğunu düşünmediğim duyurularıma koymuyorum +18 ibaresi.


  • yirmisantim  (23.04.15 22:31:43) 
Iyide kendi orada aciga cikardin, kabugundan siyrildin madem, memlekete donunce tekrar ayni role giremye, cikardigin maskeyi tekrar takmaya anlam veremiyorum, ne kadar zorlasam da veremiyorum.


  • stavro  (23.04.15 22:34:14) 
benim duyurumdan bahsediyorsunuz: +18 koymam gerek galiba (kadınlara)

gerek galiba yazmışım oraya yani daha evvel böyle başlıklar site açısından sorun olusturuyor diye biliyorum o yüzden böyle yazdım.

ayrıca bazı anasına ay çekirdeği yedirdiğim orospu çocuklarının cevaplarını tiklemiyorum. haberi ola...
  • tebrikler  (23.04.15 22:36:48) 
@tebrikler sizin duyuruyu görmem vesile oldu ama doğrudan doğruya sizinkini kastederek yazmadım. ki zaten dediğiniz gibi "+18 koymam gerek galiba" demişsiniz. yoksa ekşi duyuru'da sıklıkla gördüğüm bir şey olduğu için bu duyuruyu açma gereği duydum.


  • microfiction  (23.04.15 22:42:39) 
18+ iceriklerin google algoritmalari yuzunden sorun yarattigi dogru, bu konuda yapacak bir sey yok.


  • stavro  (23.04.15 22:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.