[]

iphone 6 şarjı az mı gidiyor? (benim cihazda sorun mu var?)

telefonu 1 ay önce falan aldım. bataryayı dibine kadar kullanmamaya dikkat ediyorum ama arada yüzde 1-10 arasına indiği oluyor. 5-10 kere olmuştur. bazen leptobun üzerine falan koyduğum oluyor, ısınmaması lazımmış arada unutuveriyorum alıyorum sonra. bundan başka zaten cihaz yeni. ekran ışığı da en fazla ortada zaten hep iç mekanda kullanıyorum. 3g kapalı ama garip bi şekilde wireless sanki 3g'den daha fazla götürüyor.

neyse bugün 3,5 saat önce şarjdan almışım, 2,5 saat kullanmışım istatistiğe göre. en çok harcayan da safari, %80 civarı. şarj 2,5 saatte yüzde 60'a inmiş. normal mi bu? bu telefonun şarjı biraz daha uzun gidiyor geyiği yok muydu?


 
pluslarınki çok iyiymiş diyorlar.

ben çok kullanıyorum telefonu şu aralar o nedenle günde iki kez şarj ediyorum. ama normal kullandığım günlerde 1,5 gün gidiyor şarjı.

birde wireless 3g'den daha çok şarj yiyor, evet.
  • 111111  (22.04.15 20:47:43) 
ben de üç dört ay önce aldım gerçekten beklediğimden fazla gidiyor.


  • perlingalidd  (22.04.15 21:01:15) 
aslında 6'lar da bayağı iyi gidiyor bence. daha önce 4s'im vardı, ona göre neredeyse iki kat daha uzun sürüyor diyebilirim. ben de ilk aldığımda, bir iki yeni uygulama yükledikten sonra şarj problemi hissetmiştim. arka planda çalışan uygulamaları kapatınca düzeldi gibi. sonra farkettim ki bir uygulama, arka plandakileri kapa dememe rağmen çalışıyormuş. onu da kapatınca şimdiki haline geldi. yani tavsiyem ayarlardan bir kontrol et.
ayrıca senin söylediğin 2.5 saat çalışma durumundaki şarj kullanımı bana makul geldi.

  • puc  (22.04.15 22:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.