[]

turkiye turuna cikiyoruz interneti nasil yapalim?

3 hafta boyunca dagda, tasta internet cekmesi icin kota sikintisi olmayan ve 4 ayri cihazin bagkanabilecegi bi cozum lazim.

bu turkcellin mobil usb zimbirtimari is gorur mu? yoksa 3gye talim mi?


 
dagda tasta dogru duzgun telefon cekmiyor abi kaldi bunun interneti. uydunet var ona bir bakin orada uygun bir cozum var.

dogal olarakpaso dagda takilmayacaksiniz. o zaman turkcell usb zimbiritisi ise yarar diye dusunuyorum.

bir de daga tasa gidicez diyorsunuz. yani siktiret interneti bence. tadini cikar. facebookta ne olmus 3 hafta ogrenmesen de olur.
  • charlotte blanc  (22.04.15 10:10:46) 
www.turkcell.com.tr

normal usb vınnları kullanmıstım, bunu kullanmadım hiç ama fena gozukmuyor.
  • t joe  (22.04.15 10:11:21) 
yukarıda arkadaş link vermiş. o aleti kullanıyorum gayet başarılı.

www.turkcell.com.tr
  • teknikekip  (22.04.15 10:14:05) 
Elektriği nasıl hallettin?
Dağda taşta çekmiyor internet. Niye dağa taşa kullanılmayan yerlere baz istasyonları kursunlar ki.
Neyse cevap vereyim, iş görür...
  • bigbadabum  (22.04.15 10:26:30) 
dağa taşa çıkacaz dediği en fazla Ağrı dağına çıkar. 4200 kamp alanında turkcell canavar gibi çekiyordu en son. şarj sorununu telefon ve Vınn'ı bilgisayara bağlar oradan halleder, olmadı powerbank kullanır, olmadı solar enerji.


  • teknikekip  (22.04.15 10:34:14) 
kingston mobilelite g2 ile hem 3g modemden gelen veriyi paylaştırır hem de telefonlarınızı şarj edebilirsiniz.


  • orient blue  (22.04.15 11:27:46 ~ 11:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.