[]

Stüdyo Moripek hakkında?

Nasıl bilirsiniz burayı? Nişan için anlaştığım yer buradan fotoğrafçı tutmayı zorunlu kılıyormuş :/ Bana hep basmışlar rötuşu gibi geldi. www.moripekwedding.com Haklarında bir bilginiz, tecrübeniz var mı?

Ayrıca sizin önereceğiniz fotoğrafçı var mı hiç?


 
Geçen gün burdan birisi tavsiye etmişti bu fotoğrafçıyı onlar çok sevmiş, çok memnun kalmışlar. Sitedeki fotoğraflar genel istek o yönde olduğundan dolayı öyle, onlara aldırmayın yazmıştı. belki kendisi görmez bu duyuruyu ben aktarayım.


  • ekaterina  (22.04.15 09:23:07) 
birinin bu arkadaslara efektin hersey olmadigi soylemeli. fotograf katliami yapmislar resmen. b tasarimci olarak sunu dicem. kendine guvenen fotografci, ajans efekte gerek duymaz. gerci instagram delisi bir ciftseniz aradiginiz yer demektir.


  • mayeskuel  (22.04.15 09:26:10 ~ 09:26:46) 
ekaterina'nın dediği kişi benim :D

düğün fotolarımızı ortak alanlarda paylaşmadım ama sana bikaç örnek gönderebilirim :)
  • la noix  (22.04.15 09:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.