[]

kindle alıyorum

aslında babam alıyo hehehehe :D

paperwhite 2 istiyorum sanırım. arkadaşı 3 de çıkmış ona bak demiş. gözüm yükseklerde değildir, öyle 3g'si olsun falan istemem. alayım indireyim kitabımı okuyayım, kullanışlı olsun, taşıması rahat olsun, gece okunabilsin. istediklerim bu kadar

en uyguna nasıl hallederiz bu işi? paperwhite 2 mi alsın? istanbulbilişim'de en ucuzu dün baktığıma göre. memnun kalan kadar kalmayan da var. desteklerinizi bekliyorum duyuru ahalisi :)

 
en iyisi amazon un internet sitesinden almak bence. bilisimden aldim ben pisman oldum. bence kendi karlarini cok yuksek koyuyorlar. internetten almak mumkun degilse bana soyleyin kendimkini size vereyim. 1 yil oluyor alali sarji falan duruyor hala. faturasi da duruyor. istanbul bilisimden aldim.


  • charlotte blanc  (21.04.15 11:26:25) 
voyage çıktı da hiç değmez bence, en güzeli paperwhite 2 www.n11.com ben burdan aldım çok memnunum. N11'in kendi kuponları oluyor onlar gelirse onları yoksa pepsiden 11 tl lik kupon kullan 378 tl ye gelir :D


  • ekaterina  (21.04.15 11:54:55) 
geçen bir arkadaş daha sormuştu, ona yazdığım yanıtı da yapıştırıyım.
pw2 al diyorum.
voyage ilk çıktığı sıralarda pw2 almıştım. amerikadan gelen bir arkadaşımda voyage vardı inceledim ama aradaki fiyat farkına değecek bir fark göremedim. dpi farkı var keskinliği çok güzel. kayda değer tek farkı bu voyage'ın. arka tasarımı hiç beğenmedim. ön tarafta yanlara koydukları dokunmatik sayfa geçiş butonları güzel. ama hassasiyeti 3 kademeli. elim hep ekrana gidiyordu alışkanlıktan ama zamanla alışılabilecek birşey.
kobo hiç kullanmadım dolayısıyla mukayese edemeyeceğim.
ben pw2 aldım ve son derece memnunum.

ben hizlial'dan 350 ye almıştım. biraz artmış fiyatlar. ayrıca sakın öyle türkiyede satılan kılıflara 40 - 50 lira verme. aliex'te çok güzel kılıflar var 5 dolara filan.
ilk aldığımdan itibaren, birkaç defa amazon cloud'a gönderdiğim kitapları, kindle'a aktarmak haricinde wifi hiç kullanmadım. kaldı ki 3g'nin bu alet için gereksiz bir özellik olduğunu düşünüyoum.
  • battal gemalmaz  (21.04.15 13:29:57) 
eksisozluk.com Burada ABD'den nasıl getirtebileceğinizi anlatmıştım.


  • gezgin rocker  (21.04.15 15:47:23 ~ 15:49:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.