[]

kafayı yemek üzereyim

üsküdar belediyesinin önüne koyulan mobil kabeyi gördünüz mü?

arkadaş ben anlam veremiyorum, nedir amaç nedir burada?

hayır binaya mı tapıyorsunuz? bunun önüne gidip kuran okuyanların falan fotoğrafı var.

1- Millet iyice kafayı mı yedi?
2- Dini istismar değil de nedir bu?
3- Sonumuz ne olacak?

 
peygamberi kamyonete bindiren kafayla aynı tarzda işliyor... yakında rte fırçasıyla kaldırırlar merak etme.

yalnız biri ihrama bürünüp ziyaret etmek istemiş ama gözaltına almışlar. o adamın müridi olucam ben.
  • merhum  (21.04.15 11:24:47) 
Müslüman şuursuzluğu.


  • angelus  (21.04.15 11:28:07) 
normal kabe'den ne farki var ki?

o da bina, en az onun kadar anlamsiz.
  • nawres  (21.04.15 11:46:01) 
Dıbımde olmasına rağmen, görmemek ıcın bilhassa yolumu uzatıyorum.inan o meydandaki şeye bakıp da belediye negzel düşünmüş diyen insanlar oldukça bizim fikrimiz ne yazık ki önemsiz.


  • kaymaktutmayansicaksut  (21.04.15 12:18:21) 
Tavaf etmeye giden fakat tavaf edemeden gözaltına alınan bir avukat vardı. Süper bir trolleme örneği bence. Çok gülmüştüm.

Ayrıca evet. Millet iyice kafayı yemiş durumda. ALlah, kitap, peygamber de, ağlasınlar gözleri yaşlı yaşlı, sen de sessiz sedasız ceplerini boşalt.

Müstahak bunlara kobrayı sokmak.
  • empty man  (21.04.15 13:24:16) 
Valla benim bildiğim Hac mevsiminden önce camilere maket kabe getirilir, camilerde hacı adaylarına hac eğitimi verilirdi. Eğer buysa boşuna sallayıp durmayın olaya. Yok o değil de, başka bir amaçla getirildiyse yuh artık diyeceğim. Ki mevsimi de değil.


  • evrenos gazi  (21.04.15 13:29:13) 
Kafayi niye yiyorsun,kim naparsa yapsin sizene...


  • harakii  (21.04.15 14:55:19) 
insanda beyin organi faaliyetini yitirince işte kim naparsa yapsın size ne moduna giriyorsun. yapmasın arkadaş, beyin verilmiş kullan diye.


  • safepassage  (21.04.15 16:49:21) 
@evrenos kutlu doğum haftası nedeniyle getirmişlerdir. 23 nisanda orada kutlama yapacaklar hatta bence.


  • safepassage  (21.04.15 16:50:20) 
kusura bakma da şu soruyu soran bi zekayla tartışmaya gerek yok.

"Agzim gokhan tore olayindan sonra sinirlendigim ya da kufur etmem gerektigi zaman fuck you lafina alisti.turkce bildigimiz kufurleri etmiyorum artik.peki yine gunaha giriyor muyuz???"

troll müsün nesin.
  • safepassage  (22.04.15 09:41:20) 
en zeki,beyni olan,akıllı sensin oldu mu,herkes yanlış sen doğrusun.
hayır madem cevabımızı beğenmicen sadece benim gibi düşünenler cevaplasın diye belirtseydin,yandaş mı arıyon kendine burda...

  • harakii  (22.04.15 13:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.