[]

araştırma görevlisi'nin iş tanımı nedir?

ciddi ciddi soruyorum. bir özel üniversite'de işe başladım ve anladım ki bir süredir kavram kargaşası yaşanıyor sanırım bu konuda. getir-götür evrak işlerinden sorumlu ofis boy'dan hallice bir görev galiba bu. Yavv, o gün dersi yok diye telafi sınavını yaptığınız prof. kağıtları okumayıp notları sorunca da sen bana neden kağıtları getirmedin diye fırça atabiliyor mu normal mi bu yani? Hayır, devlette olsam en azından bu kadar ass kissing'le kadroda yerimi garantilemiştim çoktan :S




 
  • ron dennis  (20.04.15 23:29:15) 
Yıllardır araştırma görevlilerinin özlük haklarını iyileştirmek için uğraşıyoruz. Hepsinin başında iş tanımı gwlsin diye. Ama buna karar veren hocalar olduğu üçin adamlar yapmıyorlar. Malesef araştırma görevlisi sorumlu hocası ne derse onu yapmak zorunda. Mesai kavramını bile amiri belirliyor.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (20.04.15 23:35:23) 
özelde tamamen yerine kişisine göre değişen bir şey. hocasına bölüm başkanına dekanına bağlı biraz da.

mesela bizde ilk sene hepimize yazı gelmişti, hoca yerine derse girmek kesinlikle yasak diye. 3 sene sonra bütün bir dersi araştırma görevlisine verdirdiler, yasak o zamanki hocayaydı çünkü.

bölümün resmi evraklarını tutmak, sekreterya işleri yapmaktan tut, ders açma kapama, kayıt, tercih döneminde vs. tanıtım gibi bir sürü şey de var.

ben kağıt okumak, hocayı asiste etmek gibi şeyler yapmadım, ama yapanlar var tabi. bana idari işler yetti de arttı bile.

kalan vakitlerde de, kalırsa tabi, tezinle araştırmanla ilgilenebiliyorsun.

söyleyeceklerim bu kadar.
  • o degil dee  (20.04.15 23:41:12) 
Görev tanımında amirin verdiği diğer işler diye bir şey var, diğer çok çeşitli işte sınırı yok, benim bi arkadaşım var hocasının patlayan araba lastiğinden, aracının muayenesine, elektrik faturası ödemeye kadar çeşitli işler yapıyor.


  • ekaterina  (21.04.15 00:37:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.