[]

ikna yöntemi

selam duyuru ahalisi;
önümde bir iş fırsatı var
şu an çalıştığım işin koşulları
günde 12saat sadece gündüz
ayda 4 gün izin
yıllık izin yok
sigorta asgari ücret üzerinden yatıyor
kullanılan ekipmanlar ortalama 10 yıllık
aldığım ücret x tl
iş doğup büyüdüğüm şehirde

yeni işin koşulları
günde saat 8 saat vardiyalı çalışma,
haftada 1 gün izin
yıllık izni var
sigorta tam yatıyor
yeni kurulan bir yer
teklif edilen ücret x+1100 tl
iş doğup büyüdüğüm şehire 4-5 saat uzaklikta lojmanı var.

ben doğal olarak gitmek istiyorum fakat eşim mesafeden dolayı, orada hiçbir tanıdık insan olmamasından dolayı ve gece evde tek kalacağından dolayı sıcak bakmıyor. ayrıca türkiyede sadece %0.1inde yapılan bir uygulama yeni yerde yapılacak ve tekniker olarak bunu öğrenip uygulamak paha biçilmez.

ben eşimi gitmeye nasıl ikna edebilirim a dostlar?

 
son cümlen, şimdilerdeki 1-2 senelik sıkıntının gelecekte çoluk çocuğunuz için çok büyük katkı sağlayacağı bilgisiyle yengeye/enişteye gitmeli bence.


  • reavelyn  (20.04.15 19:06:21) 
Yeni çok makul görünüyor, bele ki sonrasında eski işinize benzer bir iş bulmanız da sorun olmayacaksa. Bence artılarını eksilerini eşinizle birlikte iyi bir şekilde tartıp uzun vadeli düşünmelisiniz.


  • sevgikusunkanadinda  (20.04.15 19:06:38) 
Çok ucu açık bi konu olmuş. Eşin neden gelmek istemiyor. Vardiyalıçalışırken de yalnız kalacak gece bazı haftalar. Bunu en iyi sen bilirsin. Kimse sizi tanımıyor burda.


  • bigbadabum  (20.04.15 19:08:14) 
Çocuk olayı mantıklı. reavelyn e katılıyorum.


  • silver apple  (20.04.15 20:39:49) 
  • neferkitty  (20.04.15 21:56:27) 
evet arkadaşlar çocuğumuzun geleceği taktiği tuttu ve ikna ettim :-)
hepinize çok teşekkürler

  • predecessor  (21.04.15 10:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.