[]

Futbol Hakemi Olmak

e-sertifika üzerinden hakemliğe başvurdum. maksat spor olsun. bunun sınavları nasıl oluyor nelere katılmam gerek?

bir de benim yaş dayanmış 30 doğru gidiyor benden hakem olur mu saatten sonra?


 
amatör maçlarda ağzını burnunu kırarlar. kırmızı kart verirsin 16 yaşındaki çocuk da gelip kafayı çakar burnuna nihahaha


  • Alt4y  (20.04.15 15:11:17) 
burnuma kafa çakılmasına delice ihtiyacım var. bu iyi oldu.


  • nedendir bilinmez  (20.04.15 15:16:07) 
Lisedeki ingilizce Öğretmenim hakemdi. Amatör maçlarda vs yapıyordu. Dediği şey şu: "30-32'den sonra hiçbir şekilde yükselemezsin amatörde sürtersin sürekli. Verdikleri para da yol masrafıma yetmiyor. 50 lira ne lan."

Bir de Alt4y haklı. Kesinlikle dikkate al.

Hocayı izlemeye gitmiştik bir keresinde ve kırmızı çıkarttı diye saha karışmıştı. Koca otoriter adamı 5 tane 17-18 yaşında çocuğun kovaladığını görmek trajikomikti :)
  • canercuxy  (20.04.15 15:29:27) 
HİF hakemi olursun. Nike halı saha turnuvası gibi maçlarda görev alırsın. PAF takım müsabakaları da olabilir. HİF'ten üst kademeye yükselmek için yaş sınırı 25. Yani yükselemezsin. Dolayısıyla amatör maçlara atanmazsın. Bu maçlarda takılırsın. Haftada iki de antrenman oluyor. Onlar da sana spor olur.


  • huni  (20.04.15 16:02:48) 
goren de sanacak her 2 mactan birinde hakem dovuluyo aq.


  • baldur2  (20.04.15 16:20:07) 
eskiden 5 lira idi hakem olmak 5! ben başvurdum 2012 de 2013 te mail attılar dediler izmir atatürk sınavında 2 hafta sonu konferans-eğitim olacak. gittik bize oradaki hoca artık sistemin değiştiğini, bundan böyle anadolu üniv de 200 tl ile olunacağını, bize de bu konferansı geçen sene ödediğimiz 5 liraya istinaden verdiklerini, sınavı geçsek bile bir halt çıkmayacağını söylemişti.

federasyonun aq.
  • gliderpilot  (20.04.15 20:38:13 ~ 20:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.