[]

Bonus Hesap Kesimi

Bonus kartımın hesap kesim tarihi bugün. Ancak internet bankacılığında halen ekstrem kesilmiş görünmüyor. Bugün kaçta kesilir sizce? Yani bunun bir sistemi var mıdır? Yoksa bugün alışveriş yapsam zaten sonraki ekstreye mi girer?

Pahalı bir şey alıcam ama bu ayki ekstreye girsin istemiyorum.

Teşekkürler.

 
ekstre gece yarısı kesilir. bugün alışveriş yaparsan bu gece kesilecek ekstreye girer. acelesi yoksa yarını bekle.


  • inheritance  (20.04.15 10:37:04) 
Çok değişken oluyor onun zamanı. Kimi bankalar gün sonuna kadar (23.59) kimisi de mesai saatleri içerisinde kesiyor. Ayrıca bugün yaptığın alışverişin ne zamana yansıyacağı da pos cihazına bağlı. Garanti'nin pos cihazı parayı anında çeker, hesap kesilmediyse bu döneme gelir. Ama başka bir bankanın pos cihazıyla yapılan alışveriş büyük ihtimalle ertesi güne kalır, yeni döneme işler. Tam kesin bir şey söylemek zor yani.


  • osurdum  (20.04.15 10:38:55) 
yarın al, garanti olsun. bugün alırsan %99 ilk ekstreye yansıyacak borç.


  • orient blue  (20.04.15 11:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.