[]

isyan

selam, şimdi nasıl giricem konuya bilmiyorum ama bi kaç şey söyliğcem.
şimdi benim herşeye isyan eden bir tarafım var mesela türkiyedeki diziler olsun, reklamlar olsun, müzik sektörü olsun hani diğer şeylerden bahsetmedim ülkenin durumu falan onlar herkeste olan şeyler.
açık konuşmak gerekirse ben gayim ve heteroseksist dayatmalardan nefret ediyorum, sanki türkiye'de herşey heteroseksizmi dayatıyor gibi geliyor bana. özellikle evlilik programlar falan resmen zul.
bir diğeri günlük yaşantıda kullanılan jargonlar, sanal bir dil gelişti biliyorsunuz 'amk'lar hacılar falan filan, bunlardan nefret ediyorum, bir de yapıyoz geliyoz gibisinden şiveli konuşanlara daha da gıcık oluyorum, bana aşırı derecede samimiyetsiz geliyor. dışarda elele tutuşan sevgililerden hiç hoşlanmıyorum mesela. karikatüristik esprilerden, sevimli görünmek için çocuklaşmaya çalışanlardan bir de.
kapitalist samimiyetsiz reklamlardan veya sırf yakışıklı- güzel olduğu için oyuncu olanlardan. biraz çorba yaptım farkındayım ama aklıma geleni yazmak istedim. bana karşı olan herşeyle bitmek tükenmek bilmeyen bir savaşma isteği var içimde. neden?
mantıklı yorumlar gelsin lütfen, ben bunların hepsini gay olmama bağlıyorum.

 
bence mutsuzsun :( o yuzden de seni ilgilendirmemesi gereken seyler bile batiyor :(
banane de gec.. :)

  • heygidim  (20.04.15 03:55:42) 
gay olmak = hiçbir şey

bence. bizim ülkeden dolayı diyorsan bizim ülkede herkese uygun bi etiket var. bi şeyi yapsan da etiketin hazır yapmasan da etiketin hazır. erkek olmak, kadın olmak, gay olmak, trans olmak... farketmiyor. hepsinin kendi içinde zorluğu ve taşıması gereken derdi var. kimseye yaşam hakkı falan verildiği yok, yaşıyosun ama refah yok. erkeksin, kafana göre insan bulamıyosun, cinsel hayatın sıfır, çalışıp kazanmak güç sahibi olmak zorundasın. kadınsın, namusunu korumak zorundasın, giyimine dikkat etmek zorundasın, ve bunlara dikkat ettiğinin farkındalığı tartışılır. eğitimli, kültürlü olmak da bir yere kadar. o gıpta ettiğin insan, eve gidince başka, ailesinin yanına gidince bambaşka bir insan oluveriyor. bence toptan köylüyüz, ve dayatmaların da herkes farkında. ne izlediğimiz de, neye güldüğümüz de, bizi anlatıyor ve umursuyor muyuz hayır. ben de tek görevi güldürmek olan güldür güldür show'a gülmüyorum mesela. ahmet kural'dan iğreniyorum. ama bunu beğenmeyen bir insan ben isem, beğenen 10 tane insan var. ülkeden çıkayım. dışlanmışlık, ötekileştirilmek dünyanın her yerinde var. için rahat olsun diye söylüyorum. ama fazla, ama az, var. mutlaka denk gelirsin. benden bu kadar.
  • aydogank  (20.04.15 03:56:50) 
bu kadar vıdı vıdı yapacağına gerizekalılar için üretilmiş televizyon denen şeyi izlememeyi akıl edemiyor musun


  • mistreated  (20.04.15 04:10:49) 
bence asiri mantik insanisin. bu da strese sokmus dogal olarak.
cevredeki insanlarin olumlu bir yonu mutlaka vardir, onlari bulmaya calisabilirsin yoksa kendine zarar.

  • bir varmis bir yokmus  (20.04.15 04:52:41 ~ 04:56:21) 
Örneğin büyük bi fabrikan olsa ve türkiye ye milyonlarca kutu meyve suyu satmak istersen,
Gay temalı reklam yapamazsın, genele hitap etmeye çalışırsın, güzel kızları yakışıklı erkekleri markanın yanında tutmaya çalışırsın. Sistem paraya dayandığı sürece böyle olur.

  • bigbadabum  (20.04.15 07:09:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.