[]

Tinder'daki kızı direk eve çağırmak?

Sevgili Don Juan'lar,

Kızla birkaç gün önce Tinder'da match olduk, konuştuk biraz uygulama üzerinden. Muhabbet de çok güzel döndü, böyle komikli eğlenceli falan, iyi anlaştık bayağı. Sonra numara aldık, whatsapp'tan da devam ettik, ediyoruz. Cuma akşamı görüşmek üzere sözleştik. Ama sonra sosyal medya hesaplarını bulduğumda o kadar da bayılmadım kızın tipine açıkçası. Yani gideri var ama dışarıda buluşup uzun uzun sohbet edip geceyi mutlu sona erdirme ümidiyle devam etmeye değmez sanki. Hele ki seks için birkaç buluşma olması gerekecekse hiç uğraşamam. Ama direk eve gelse de olaya girsek çok iyi olur, çok da güzel iyi olur.

Şimdi nasıl yapayım da bunu eve davet edeyim? İşe yarasın istiyorum ama işe yaramazsa da ayıp olmayacak şekilde olması önemli. Yani kafasında en az birkaç buluşma boyunca sevişmek yoksa, beni direk reddetse de olur, ama muhabbet falan güzel olduğu için saygısızlık etmek de istemiyorum. Film muhabbeti açıp "bana gelsene, beraber izleriz" muhabbetinden yürüsem olur mu, ne dersiniz?

 
Madem direkt söylemek istiyorsun, eve film izlemeye çağırma. Çünkü ben böyle ysptığımda gerçekten film izlemek için çağırırım. Yani önce kesin bi film izlerim, belki bitiririz, belki bitirmeyiz o ayrı :) Bişeyler yaparız de, evde takılırız de, ya da dışarda buluş, hadi bana gidelim de.


  • bigbadabum  (15.04.15 20:10:16) 
masaja git.


  • elorelia  (15.04.15 20:10:46) 
bobregin filmini at whatsapptan.
sonra kuvete buz doldurup bekle.

  • kutsalbok  (15.04.15 20:36:35) 
cinsellik ile ilgili muhabbet açıp sorsana ilk buluşmada sekse karşı bakış açısını?


  • knight of cydonia  (15.04.15 21:00:32) 
em onu.


  • Tears of Devil  (15.04.15 21:29:05) 
enjoy your aids


  • Allahin Sopasi  (15.04.15 21:53:14) 
Kizdan cok hoslanmis olsaydim para harcayip birkac randevu beklemek mesele olmazdi ama tam arada bir ilgi oldugu icin fazla efor harcamak istemiyorum.

@bigbadabum: film izlemek sorun degil, once film izlememizin bir maruzati yok.
  • ikinci hesap  (15.04.15 23:57:06) 
İkinizden birinin evine yakın bir yerde kahveye çağır, sündürecek gibi olursa da çok uzatma.


  • arnold schwarzeneger  (16.04.15 08:57:05) 
yani once disarida bulus, duruma gore eve gitmeye bakin. boylesi daha makul.

kizla muhabbetinizin ne olduguna bagli, seksten konusmaya basladiysaniz yatak odanda da bulusabilirsiniz. kizi daha iyi taniyosun sen
  • baldur2  (16.04.15 08:58:21 ~ 08:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.