[]

yere düşen harici disk

malesef bozuldu. biraz araştırdım, diriltmenin yolu yok diyolla.
ama ben yine de siz sevgili duyuruculara sorayım dedim. belki bi bilen vardır, öldü mü şimdi cancağızım :(



 
kutudan diski söküp direkt anakarttan bağlamayı dene.


  • ucan spagetticanavari  (15.04.15 17:37:20) 
cihaz geri gelsin, herşey eskisi gibi olsun diyorsan; olmaz
şimdi içindekiler sonsuza kadr gitti mi? diyorsan; kurtartılabilir. çeşitli seviyelerde denenebilecek onlarca teknik var. Ne yapılacağı ve zaman/emek/para olarak neye mal olacağı da içindeki verinin değerine göre belirlenir genelde. Cayır cayır yanmış sistem odasından veri kurtardığımız oldu bizim geçmişte.

  • rygard  (15.04.15 17:46:08 ~ 17:47:17) 
diske bişey olmamıştır, genelde düşünce kırılan ilk yer disk okuyucunun iğnesi..


  • masa penisi  (15.04.15 17:53:14) 
yazılan yorumlara katılıyorum. veri kurtarmaksa derdin mümkün ama hdd den hayır bekleme.


  • sttc  (15.04.15 20:03:50) 
Aynen öyle olmuş.
Yere düşene bir de ben vururum, niahaha!!

  • bigbadabum  (15.04.15 20:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.