[]

metrobüste aşk başkadır

merhaba,

bu güzide oluşumu itiraf.com gibi kullanacağım için şimdiden özür dilerim. ama bir şekilde paylaşmam lazımdı.

dün saat 4 civarı 34BZ'de körükte ayakta giderken küçük prens okuyan sarı saçlı kıza aşık oldum ben sanırım. haramidere'de indi ama tabi ki peşinden gidemedim. bence bir insan bu kadar güzel olmamalı, dünden beri aklımdan çıkmadı resmen :/

en son üç dört sene önce ankara'da yüzüncüyıl dolmuşunda yaşadığım bu hissi tekrar yaşattığı, yıllar önce okuduğum küçük prensi eve gider gitmez tekrar okumama vesile olduğu ve dünyayı güzelliğin kurtaracağına tekrar inandırdığı için ekşiduyuru vasıtasıyla hanımefendiye teşekkür etmek istedim.

saygılarımla,

 
Peşinden gidemedim den sonrasını okumadım. Gideceksin, ya da kaderine boyun eğeceksin.


  • bigbadabum  (14.04.15 17:14:13) 
peşinden gidemedimden sonra ben de okumadım ne yalan söyleyeyim.


  • hasansabbah  (14.04.15 17:15:11) 
saygılarımla den sonrasını okumadım


  • high hopes of the sozluk  (14.04.15 17:18:59) 
peşinden gitmeni bekleyen adamları da görmüş olduk. delirdiniz mi?


  • fransizkalanadam  (14.04.15 17:19:06) 
keşke peşinden gitseydin, ya hayatının aşkını kaçırdıysan?


  • headredhead  (14.04.15 17:45:55) 
Aşık olduysan gidip konuşacaksın burdan ahkam kesene kadar. Ölmeyi bayılmak zannediyorsunuz sanırım.


  • bigbadabum  (14.04.15 18:09:53) 
o kız benim!


  • devilred  (14.04.15 18:17:00) 
Hayır benim!


  • bigbadabum  (14.04.15 18:29:03) 
O kızı kimseye kaptırmam, o kız benim. ^_^

Bu arada kara murat benim!

Not: Gerekli cevaplar verildiği için testis geçiyorum, hatanın sen de farkındasın zaten OP.
  • yirmisantim  (14.04.15 18:44:01) 
Güzellik dünyayı kurtarır mı bilemem ama epey bi kaymağını yediği kesin. Görür görmez aşık olduysan boşta değildir, iyi ki peşinden gidip yormamışın kendini.


  • mandalina kokusu  (14.04.15 19:49:43) 
@pesinden gitmeliydin diyenler

gitsem ne diycem ki? yani simdiye kadar yaptigim bir sey degil bundan sonra da bu durumun degisecegini sanmiyorum. ayrica ozellikle ozgecandan sonra birak konusmayi bakmaya bile cekiniyor insan.

hem 1.5 yildir yasadigim sacmasapan iliski yeni bitti sayilir, o kadar sarsintidan sonra bunu hissetmek iyi geldi bana. kavusamazsin ask olur demis asik veysel.
  • mngdsr  (14.04.15 20:00:16) 
hala o kitabı okuyan var mi. muhtemelen turk kezbaninin okuyabileceği en kalın kitap bu.


  • fleshbloodmore  (16.04.15 07:02:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.