[]

Marmaris

Nisanda tatil için marmaris ve akyaka nasıldır? Aradığım şey biraz yeşil biraz deniz havası. Deniz sıcak olmaz daha, girme niyetim de yok zaten ama denize girmeyince de sıkılmayalım sakın?




 
Akyaka'yı öneririm. Ama akyaka gerçekten çok sakindir. Yazın bile çok hareket olmuyor orada. Daha doğrusu eğlence, ekşın yoktur orada. Ama ben olsam akyaka'ya giderdim. Öğrencilik hayatım boyunca oralarda sürttüm :D ayrıca denize girme olayında marmarisi bilemem ama akyaka'da girmen imkansıza yakındır. Çünkü denize çok tatlı su karışıyor orada.


  • bilmemkacincinick  (12.04.15 11:31:06) 
bodrum'da donuyoruz reis. marmaris'i bilmiyorum ama akyaka'da sıklırsınız. montunuzu kazağınızı mutlaka alın.


  • optum kib bye  (12.04.15 11:51:58) 
marmariste sezon hafiften açılmaya başladı. bence gidin en güzel mevsimi şimdi. yalnız akşamları serin olur hakikaten montunuzu kazağınızı alın.


  • physcos physcos  (12.04.15 13:22:06) 
Akyaka çok sıkıcı olur bu zamanlarda. pek alternatif yok zaten yapılacak şeyler açısından.

Marmarisin de ideal zamanları bence,hem kafa dinlersiniz hem de eğlenebilirsiniz :)

tabi NiSAN SONU gibi giderseniz daha iyi olur.
  • bialo czerwoni  (12.04.15 15:07:40) 
Bugun carsi izninindeki askerler denize giriyorsu marmaris'te.

Akyaka'da denize girmeyecekseniz 2 gunde sikilirsiniz.
  • marido  (12.04.15 17:20:35) 
denize girmeyeceksen sıkıntı olmaz. çok güzel koylar var marmariste, koyları gezersiniz. piknik yaparsınız. turunç, orhaniye, selimiye kız kumu, bükler, hisarönü tarafları şimdi daha yeni çiçekler açıyor bahar havası çok güzel olur. kısaca deniz ve gece hayatı pek olmaz. doğa gezileri olarak tercih edilebilir.


  • bigbadabum  (12.04.15 17:25:37) 
Marmaris'de gece hayatında bir canlanma var mı? Marmaris yerine İçmeler'de kalalım diyorum ama orası nasıldır? Gece dışarda içecek mekan bulabilir miyiz?


  • synesthesia  (12.04.15 18:33:51 ~ 19:29:49) 
Bence içmeler kalmak için daha huzurlu ve güzel bir yer (marmaris merkezdekiler denize girmeye oraya gelir mesela ;)

merkezdeki gece hayatına da 10 dakikada ulaşırsınız. Gece hayatı şu an öyle çok çılgın değildir,sezon başı sonuçta. Ama balık restoranları ve güzel kafelerin hepsi açık tabii ki :)
  • bialo czerwoni  (13.04.15 23:19:37) 
içmeler yaşlı işi. marmariste kalın, her yere yürüyerek gitmenin keyfine varın. denize girmeye içmelere, turbana, turunca gidersiniz.


  • bigbadabum  (13.04.15 23:27:17) 
Ruhum yaşlı olduğu için İçmeler'den yer ayırttım. Teşekkürler bilgiler için.


  • synesthesia  (14.04.15 01:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.