[]

dell venue 7

bir süredir tablet almayı planlıyordum, param olmadığı için ve çok da elzem olmadığı için hep erteledim.

gerçi geçen senenin aleti ancak yine de (yorumlardan anladığım kadarı ile) fiyat/performans konusunda gayet iyi bir cihaz.

oyun moyun lazım değil. zaten bir kaç ay sonra eli ayağı düzgün bir android telefon alacağım (şuan telefonum akıllı değil ve zorluk çekiyorum)

internet, klasik android uygulamaları, taşınabilirlik gibi özellikler arıyorum (ki bunlar her tablette var, ancak seri olsun. zaman harcamak istemiyorum).

kullanımı kolay ve seri olsun, mesela not alabileyim. mini bir klavye takıp dışarıda iken de not almak istiyorum lazım olursa.
mailler, facebook mesajları, müzik, belki twitter, android sözlük uygulamaları, aöf'ün interaktif ders kitapları gibi amaçlara uygun olmalı, yazı ve eğitim tabanlı düşünüyorum. benim oynayacağım oyunlar yüksek bellek gerektirmez.

Whats app kullanamazsın gibi bir şeyler yazılmuş. öyle mi? whats app kullanmak istiyorum ben. şuanki telefonum arızalı, zor oluyor whats app'sız.

kamerası iyi değilmiş. sorun değil. netlik ya da kalite aramıyorum. lazım olduğunda anı kaydetsin yeter.


***
yorumlar iyi diyor ancak geçen sene arz edilmiş. seneye kadar iş görür mü?

beklentilerim minimal, sanıyorum ki her tablet isteklerimi karşılar. peki daha iyilerini de yapar mı? anneye tablet önerileri konulu başlıklarda bu tableti gördüm. anne değilim, teknolojiye uzak değilim. sadece tableti edinme sebeplerim bunlar. daha iyisini yapacaksa ne ala.

alt bu:
www.hizlial.com

 
Hiç kullanmadım ama 300 liraya kadar olan tabletler arasında en mantıklı görünen bu.
Facebook uygulaması aşırı lanet messenger uygulaması ile beraber, bu ikisini kurmadığın sürece cihazın gayet güzel çalışacağını düşünüyorum.
Seneye kadar idare eder.

www.amazon.com
Şu cihaz amazonda 80 dolara falan satıldı zamanında kargoyla bilikte 100 dolar etmiyordu, bu işler için güzel olurdu.
  • atom karincanin torunu  (10.04.15 12:03:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.