[]

Tek Başına Yurtdışı Tatili

Merhabalar, tek başına 1 hafta 10 günlüğüne yurtdışı tatili yapılır mı?
Zorlukları nelerdir? Dil tarzanca olacak.
Mesela balkanlara gitse bu eleman sıkılır mı?
Turla ve ya tek başına mı gitsin. Ne yapsın bu adam?
Yoksa hiç böyle şeylere kalkışmasın mı?

 
çok güzel yapılır. ama ingilizce çok azsa zorlanmamak elde değil tabi. turla gitmek sıkıntıyı azaltır.


  • ytse jam  (08.04.15 17:58:06) 
Tek başına zor olabilşr ama olur demiyorum olabilir. Planını programını yaparsan yapılır da. Turla gitmek çok eğlenceli.arkadas grubu da edinirsiniz


  • Hersheys  (08.04.15 17:58:14) 
Tek başına gitsin hem de balkanlara gitsin, dil problem olmayacak: kosova/sırbistan gibi yerlerde ingilizce konuşana rast gelmek zorken, bazı illerde türkçe bilenlere bile denk gelecek, her halükarda en çok kullanacağı şey tarzanca [beden dili] olacak zaten.
Ek olarak: Karadağ'a mutlaka gitsin ki manzara karşısında keyiften keyiflere koşsun.

  • o my god they killed kenny  (08.04.15 18:21:40) 
Tel başına turla gidip orda arkadaş edinmek güzel olur. Yok zaten tek başıma gitmemin amacı insanlardan uzlaşmak istemem dersen o ayrı tabi.


  • bigbadabum  (08.04.15 18:32:04) 
sıkılırsın, yapma.


  • desdinova  (08.04.15 19:02:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.