[]

11 Nisan'da Kadikoy'de bulusak mi?

Anarsist Queer Vegan Gün'de?

veganturkiye.blogspot.com.tr


 
anarşist ve queer'e tamam da veganlara kılım. gelemiycem.


  • zgrydn  (07.04.15 12:40:40) 
tabii ki! ne yaptı veganlar bu insanlara? anlamış değilim nefretinizin sebebini.


  • madarch  (07.04.15 12:50:47) 
hayvancılık endüstrisine yaklaşımlarına en ufak lafım yok lakin vegan diyetinin çeşitli safsatalarla da desteklenerek sağlıklı olduğu söylentisini yaymaları hoş değil. buna ihtiyaçları yok. ayrıca bebeğini de hayvansal gıdalardan mahrum bırakan manyaklara zemin hazırlıyorlar. eyyorlamam bu kadar.


  • zgrydn  (07.04.15 12:58:21 ~ 12:59:01) 
kendilerini üst insan sana veganlar uzak kalsın. vegan faşizmi diye bir şey var, bunu görmezden gelmeyin. anarşist ve queer ok.

change.org'da "migros vegan kedi maması satsın" diye kampanya başlattı bu faşist lahanalar.
  • uuth  (07.04.15 13:39:26) 
ben gidiyorum buyuk ihtimal


  • kanzavuri  (07.04.15 15:19:01) 
Vay, bunu burda görmek güzel. BEn açacaktım yoksa.

Kedi maması olayını empati yapmadan bakıyorsunuz. Kedi doğal hayatında değil ki doğal beslensin ve etten alabildiği her şeyi alıyormuş zaten o mamadan. Haytında karıncaları ezmemek için bile yolunu değiştiren biri, evine misafir ettiği kedi için nasıl et alsın, tüm hayat görüşüne ters bir şeyi evine soksun? Bir müslüman evine domuz eti sokar mı, İsrail malı sokar mı, bir ülkücü evine Ermeni malı sokar mı, sokuyoprlar tabi. Veganlşar da et sokabiliyor kedileri için ama bu tür istekleri olanlar da var.

Bayağı vegan düşmanlığı varmış, herkeste birikmiş bir şeyler :)
  • Cursed Chico  (08.04.15 19:19:36) 
vegan yemek standı da olacak. gelin belki seversiniz.


  • madarch  (10.04.15 16:14:00) 
@cursed chico, empati yapın edin derken kedi ile empati yapmayı atlamışsınız. kedinin önüne et ve hayvansal herhangi bir besin içermeyen mama koyarsanız kedi hangisini yemeyi seçer? kedi gibi hepçil bir hayvanı etten mahrum bırakmak onu zorlamak olmuyor mu? olayın kedi sağlığı kısmını bir tarafa koysak bile sırf evde kedi "besleyebilmek" için ona kendi beslenme şeklinizi dayatmak ahlaki midir?


  • zgrydn  (11.04.15 01:21:04 ~ 01:21:33) 
zgrydn
VEganların farklı fraksiyonları var ama hayvan özgürlükçüsü bir vegan zaten evinde kedi beslemez. Onu evine misafir eder, ağırlar. Evlat edinir vs. Çoğu zaten hasta, sakat kedileri alıyor çevremdekiler. 100 200 tane kedi evine misafir etmişler var. Ya da soğuk günlerde sokaktaki kedileri.

Dediğim gibi ben böyle bir şeyde bulunmadım, kedi maması konusunda fikrim yok ama saldırılar çok aşırı. Evlerine 7 24 et yiyen insan da gelse kedi de gelse aynı şeyleri verecek. İdeolojisine ters bir şey. KEdiyi zorlamak oluyor evet ama kedi zaten istese çıkıp gider ya da avlanır, haleder.

Zaten Doğaya binalar dikip yollar yapmışız, her gün onları çiğneyen arabalar icat etmişiz. Bu olay kedileri zorlayan şey. Evde başka bir hayvanın sistematik endüstriyel ya da normal şekilde öldürülmesinden sözümona mahrum bırakılması değil.

Mahrum bırakılacak şey ona zarar veren şeydir ama söylenenlere göre kediye zararı yok bunun. Bir kaç kişinin erken yaşta öldüğü iddiaları da var da, veganlar zaten öyle bir zararı olacak olsa yapmazlar.
  • Cursed Chico  (12.04.15 19:01:29) 
bahsettiğiniz faktörler birer realite ama belirtmeye çalıştığım şeyle alakası yok.

"söylenenlere göre kediye zararı yok", "veganlar zaten öyle bir zararı olacak olsa yapmazlar".

tüm sıkıntı işte burdan kaynaklanıyor.
  • zgrydn  (13.04.15 01:26:51 ~ 14.04.15 12:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.