[]

kedim kafamdan inmiyor..

öncelikle iyi geceler

arkadaşlar bugün bir iran kedisi sahibi oldum. gün içinde sakin olan ve akşam ara ara uyuyan bu kedi ben yattıkten sonra uyumaz oldu, daha da kötüsü sürekli kafamda gezmek istiyor, ben uyumaya çalışırken uyutmuyo kerata.

aç desen aç değil, her şeyi önünde.

nedir bu bebişin derdi?
sürekli böyle mi davranacak ya? :(

 
yavruysa sevilmek istiyodur, sizi de annesi saniyodur:)

bizde de chinchilla var, gunduzleri pek sevdirmiyo kendini ama yavruyken sabahin korunde gelir kafamiza cikar, surtunur uyandirirdi hep.
  • nawres  (29.08.09 04:55:58) 
peki bu şımarıklığı daha ne kadar sürer? 2,5 aylık kendisi. şefkat veririz sonuna kadar da biraz uyumam lazım :)


  • leon  (29.08.09 05:08:01) 
aslında uyumamaktan ziyade bi derdi mi var diye korktum çünkü kafada filan yatsa iyi, sürekli kafa ve yüz çevresinde geziniyordu, bilgisayar başına geçince yere serildi, şuan uyuyor kendisi :)


  • leon  (29.08.09 05:18:06) 
kedim eve ilk geldigi gun korkmustu biraz. ben de o gece sicak olsun, annesini hatirlatsin diye boynumda uyuttum, direk adem elmasinin ustunde yani. neyse bu alisti eve falan, bizimle beraber uyuyor hep. bir gun gece boyle rahatsiz olup uyandim. meger essek sipasi boynumu minciriyormus, annesinin memesi sandim herhal.


  • osuruklu  (29.08.09 10:54:50) 
kediler gececi olduklarından hele ki bebeyken böyle biraz şımarırlar. gündüz uyumasına izin vermeyip oynarsanız gece pişmaniyeye döner :)


  • kediebesi  (29.08.09 13:12:55) 
size radikal bir çözüm öneriyorum. hazır kedi 2,5 aylık iken yatak odanızın dışında tek başına uyumaya alıştırın. yoksa ömür boyu gece tepenizde gezer. evcil hayvan da olsa kediler avcı hayvanlardır gündüz bol uyuyup gece koşturmayı severler.

ben şahsen kedilerimi dışarda uyumaya alıştırdım. herkes gece paşa paşa kendi uyku yerine çekiliyor. bir tanesi koridordaki sepette yatıyor, diğeri küçük odada.

kedi denilen varlık, obsesif bir şekilde alıştığı şeyleri devamlı yapmak ister. benimkileri de bazen odama alıyorum, kerata kapının önüne gidiyor mırk mırk dışarı çıkayım diyor. (yok duygusuz, sevgisiz değilim. gündüzleri beraber uyuyoruz, uzanıyoruz bolca ama geceleri herkes uykusunu alacak.)
  • mea maxima culpa  (29.08.09 15:19:16) 
mümkün mertebe yatağa almamak iyi. ama süt bebeğine de kıyamıyor insan. bizimki kulağı gözü falan yalıyordu, annesinin emzirmesi gereken çağda olduğundan.

her kedi de aynı değildir, bu bebeklik hali de olabilir, ileride de sürebilir. çok sorun değilse unutun. uykunuzu almamış olsanız uyanamazsınız zaten:)
  • uyuklayankedi  (30.08.09 03:22:37 ~ 03:23:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.