[]

kancık polis

dün akşam beşiktaşta başbakanlık ofisinin ordaydım, yanımda arkadaş var ben alkollüydüm oda pek bilmiyor beşiktaşı, ben kadıköy iskelesinin yerini karıştırdım , arkadaş ta o civarda baya bir çevik vardı ben onlara bir sorayım demeye kalmadan bir tanesi üzerimize doğru geldi burda durmak yasak dedi, benim bu arkadaşında polislerle mevzuları çok var, aman şimdi bu durursak ne yapacan falan gibi ters birşey der başımıza iş almayalım diye hemen araya girdim, yok abi şeyi arıyorum ben demeden bana ters ters baktı dokunma dedi, halbuki dokunmuyordum , tam iskele dicem yaklaşma falan dedi , ulan nasıl sinirlendim dokunmuyorumda yaklaşmıyorumda yüzünde pis bir sırıtma var kendini üstün görme falan , sonunda bize terörist muamelesini yaptıktan sonra iskeleyi tarif etti, bu orospu çocuğuna ben orda ulan ne dion diyip bi itip kaksam beni orda öldürürler miydi, çok ani bir tepki yapabilrdim yani, bu kadar alçakça bir ifade olamaz alt tarafı adres sorcam ki babacan bir tavırla abi falan da çekmişim sana amk evladına fiziksel temasta bulunsam acaba vururlar mıydı beni




 
ya boşversene hepsi pislik insanlar. tüm dünyanın dışladığı kötü kalpli insanlar tabi dokunma diyecek pislik çünkü hepsi.
@cesario yetkiye ihtiyaçları yoktu zaten her boku yapıyor

  • neira  (05.04.15 15:43:44 ~ 15:44:10) 
ya neden fiziksel temas kurmaya çalışıyorsun ki. polis gördün mü bir cuval boka bakıyormuşun gibi yap.


  • mrthany  (05.04.15 15:47:40) 
yanıltıcı ifadeler kullanıyorsun, alkollüsün yani adam alkollü adamla uğraşmak istememiş benim nazarımda. alkollü vaziyette kim bilir nasıl hareket ettin. adam harcamak ne kadar kolay ya... tamam polislerle ilgili güzel izlenimleri yok insanların da, böyle en ufak bir olayda bile polisi gömmek ne kadar kolay. adres sormaya yaklaşıp canlı bomba olmadığın, silah çekmeyeceğin ne malüm? hayır kimseyi körü körüne savunmuyorum ama kimsenin de körü körüne bu şekilde yargılanmasına da izin vermek istemiyorum.


  • bigbadabum  (05.04.15 16:07:01) 
yaw ne mal adamsınız! laflara bak! polis ters ters bakmış, dokunma demiş, yaklaşma demiş, yüzünde pis bir sırıtma varmış, bi de utanmadan sorduğu soruya cevap vermiş iskelenin yerini tarif etmiş! alçakça ifadeye bak hele! bu yüzden adam o.ç. olmuş itip kakacakmış onu. bi z.ktir git!

polisin teki sana ters davranmış diye demediğiniz laf, hakaret kalmamış.

her meslek kolunda olduğu gibi polislerde de o.ç. ruhlu olan yok mu, var. polislerde diğer meslek kollarında farklı olarak belirli durumlarda fiziki zarar verme yetkisi-keyfiyeti yok, var. bunu suistimal eden polisler de yok, var.

ama bir kısım polis yüzünden hepsini genellemek kancıklıktır, pislikliktir (@neira), bok çuvallığıdır(@mrthany).

ayrıca daha birkaç gün önce polislere silahlı saldırı girişimi ve teşebbüsü olmuşken, senin ondan çekindiğinden daha çok o senden çekiniyordur. silah mı çekecek, bomba mı patlatacak diye (arada mesafe koymaya, seni yanına yaklaştırmamaya çalışması bu yüzden).
  • yemrem  (05.04.15 16:08:35) 
@bigbadabum

alkollü oluşumu belirtmem zaten pek bilmediğim beşiktaş civarında iskelenin yerini unutmam dışında bir etkisi yok, alkollü durumda kimbilir nasıl hareket ettin diyorsun gayet iyi hareket ediyordum , üstümde gayet iyi giyimliydi, öyle canlı bomba falan olmaz yani.
  • docrivers  (05.04.15 16:12:27) 
polislerin ne olduğunu herkes biliyor. şerefli bir meslek sahibi olmak isteyen, bu genellemeye girmek istemeyen başka bir meslek bulmalı. zaten polislerin ne olduğunu bilip onlardan hoşlanmayan biri meslek olarak polisliği seçmez, seçiyorsa zaten gideceği yol bellidir. iyi günler.


  • neira  (05.04.15 16:14:56) 
@yemrem

sikimin keyfine göre adam asmıyorum burada, adama abi sadece adres soruyoruz falan sakin ol dememe rağmen terslemeye devam etti, polislikte olduğu gibi dünyanın tüm mesleklerinde ölümlü olaylar vs oluyor, o zaman geçenlerde bir pazarcı abinin birini bıçakladılar diye tüm pazarcılar müşterilere atarlı giderli mesafeli ileri geri konuşarak cevap versin, ne kadar gerizekalısınız ya.
  • docrivers  (05.04.15 16:15:32) 
kimse üzerindeki kıyafetten niyetinin bomba patlatmak olup olmadığını anlayamaz.
işte ben de bundan bahsediyorum, senin her dediğine inanmak durumunda değilim. fikir yürütüyorum, anlattığın gibi olmayabileceği ihtimali üzerine düşünüyorum.

  • bigbadabum  (05.04.15 16:16:52) 
@bigbadabum

neyse renginiz belli zaten zorlamayım fazla
  • docrivers  (05.04.15 16:20:05) 
yıllar önce sözlükte "polisin artık adres bile sorulmayacak kadar iğrenç bir meslek" olduğunu yazmıştım. senin olay da denk gelmiş. polislere adres sormayın, selam vermeyin, börek dağıtmayın. polis polistir. polisten uzak durun, başınız belaya girmesin. insan muamelesi yaptıkça kendilerini insan sanıyorlar.


  • lesmiserables  (05.04.15 16:20:34) 
@docrivers, pazarcının mesleğinden kaynaklı saldırı riskiyle polisi bir tutman senin zeka seviyene kalmış, o seni ilgilendirir.

gayet iyi giyimliydim, canlı bombaya benzemiyordum demişsin. sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.

harbi canlı bomba veya silah taşıyan terörist giyimi nasıl oluyormuş bi anlat da onca arama noktalarını kaldırsınlar, senin tarifine uyan adamları hop içeri alsınlar, boşuna uğraşmasınlar di mi ya?
  • yemrem  (05.04.15 16:29:07) 
@yemrem

ülkede saat başı bir esnaf gasp yüzündne ya yaralanıyor ya ölüyor , bana ölüm riski falan deme
  • docrivers  (05.04.15 16:34:27) 
koş koş, polisini seven teşkilattan küçük berkaylar gelmiş.

yanıt: çevik kuvvete sorma birşey, deneyim olsun sana. başka şubelerde belki durum tartışılır da o gruptan uzak durman, yararına olur takdir edersin ki galiba sen de.

abuk polis sevicilerle de tartışmaya girince kazanacağın pek birşey olmaycak, ölü taklidi yapabilirsin tavsiyemdir ki.
  • kulkke  (05.04.15 17:35:32 ~ 17:53:44) 
hala polis, hem de çevik kuvvet görünce gidip yardım isteyen varmış, hayret.

kardeşim bu saflıkla fazla yaşamazsın. gidip iki lira bozuk para verip tinerciye yol sorsan can güvenliğin daha az tehlikeye girerdi.
  • atesikus  (05.04.15 17:50:41) 
@atesikus

olm salak mısın kimse yoktu diyorum tinerci görsem ona sorardım
  • docrivers  (05.04.15 18:36:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.